Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μάιλι Σάιρους – Λίαμ Χέμσγουορθ: Η τραγουδίστρια μιλάει για τον πρώην σύζυγό της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάιλι Σάιρους – Λίαμ Χέμσγουορθ: Η τραγουδίστρια μιλάει για τον πρώην σύζυγό της

Μάιλι Σάιρους - Λίαμ Χέμσγουορθ: Στην πιο ειλικρινή συνέντευξη που έχει δώσει μέχρι σήμερα προχώρησε η Μάιλι Σάιρους, που αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της Λίαμ Χέμσγουορθ

Μάιλι Σάιρους – Λίαμ Χέμσγουορθ: Για την βαθιά αγάπη που εξακολουθεί να τρέφει για τον πρώην σύζυγό της, Λίαμ Χέμσγουορθ μίλησε η Μάιλι Σάιρους. Η τραγουδίστρια στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στον Χάουαρντ Στερν και το «Candid Interview» αποκάλυψε επίσης πως οι δυο τους δεν είχαν σκοπό να παντρευτούν παρόλο που ήταν σχέση μια δεκαετία. Πιο συγκεκριμένα ο λόγος που την έκανε να πει το «ναι» είναι πως μετά τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το σπίτι τους στο Μαλιμπού τον Νοέμβριο του 2018 η ίδια επανεξέτασε τα πράγματα. «Δεν ξέρω αν πραγματικά θα παντρευόμασταν αν είχαν έρθει αλλιώς τα πράγματα», είπε η 28χρονη σταρ για να συνεχίσει: «Ήμουν δεμένη με το σπίτι που είχαμε και ειλικρινά τον αγαπώ και τον αγάπησα πάρα μα παρά πολύ». Η Μάιλι και ο Λίαμ παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2018 και χώρισαν τον Αύγουστο του 2019.

«Οι δυο τους συμφώνησαν να χωρίσουν τότε. Πάντα εξελισσόμενοι, αλλάζοντας ως συνεργάτες και άτομα, αποφάσισαν ότι αυτό ήταν το καλύτερο για εκείνους δίνοντας προτεραιότητα τόσο στον εαυτό τους όσο και στην καριέρα τους», είχε πει πηγή από το στενό τους περιβάλλον. Αναφερόμενη η Σάιρους στον χωρισμό τους τον χαρακτήρισε «σαν το θάνατο»: «Είχα έναν πολύ δημόσιο χωρισμό μετά από 10 χρόνια σχέσης. Είναι σαν το θάνατο Σαν να χάνεις κάποιον που αγαπάς βαθιά. Αισθάνεσαι σαν να πεθαίνεις» και συνεχίζει: «Ειλικρινά, μερικές φορές ο θάνατος είναι πιο εύκολος. Στο χωρισμό το άτομο βρίσκεται ακόμα στη γη». Η Μάιλι από τότε έχει κάνει ήδη δυο σχέσεις που δεν ευδοκίμησαν ενώ ο χαμηλών τόνων Λίαμ είναι από τον περασμένο Δεκέμβριο με την Γκαμπριέλα Μπρουκς, μοντέλο από την Αυστραλία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις