GNTM Ζενεβιέβ: Αποχώρηση “βόμβα” της από την επιτροπή – Ποια είναι η αντικαταστάτριά της

LIFESTYLE

GNTM Ζενεβιέβ: Αποχώρηση “βόμβα” της από την επιτροπή – Ποια είναι η αντικαταστάτριά της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

GNTM Ζενεβιέβ: Ποιο είναι το πρόσωπο το οποίο θα αντικαταστήσει τη Ζενεβιέβ Μαζαρί στην επιτροπή του GNTM

03.12.2020 | 20:24

GNTM Ζενεβιέβ: Εξελίξεις στην παραγωγή του GNTM με τον τρίτο κύκλο να μην έχει ολοκληρώσει ακόμη την πορεία του. Οπως φαίνεται οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει νωρίς για την εξέλιξη του προγράμματος από τους ιθύνοντες του Star. Σχετικό ρεπορτάζ παρουσίασε το Καλό Μεσημεράκι, με την Βάνια και τον Νίκο Μουτσινά να έχουν όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα πρόσωπα που θα δούμε στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι.

Στόχος της παραγωγής φαίνεται πως είναι να ανανεώσει ξανά την κριτική επιτροπή. Μάλιστα τα σενάρια θέλουν την Ζενεβιέβ να αποχωρεί από το team των κριτών, μένοντας ωστόσο στο ριάλιτι, έχοντας τον ρόλο με τον οποίο και την γνωρίσαμε ως art director. Σύμφωνα με το Καλό Μεσημεράκι, η Κάτια Ζυγούλη είναι το πρόσωπο το οποίο σύντομα θα προχωρήσει σε συζητήσεις, προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του GNTM.

Ζενεβιέβ: 10 πράγματα που ίσως δεν ξέρατε για την αυστηρή κριτή του GNTM

1. Το πραγματικό της όνομα είναι Ζενεβιέβ Μάντζαρη και γιορτάζει στις 3 Ιανουαρίου (Οσίας Γενεβιέβης εκ Παρισίων). Το γαλλικό όνομα το πήρε από την μητέρα του πατέρα της και το επίθετο έγινε Μαζαρί από το Instagram και το κράτησε.

2. Γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 1975 και είναι 45 χρονών. Δεν την νοιάζει η ηλικία, θέλει να γεράσει, όπως λέει και να αποκτήσει πολλά εγγόνια.

3. Είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη, ο οποίος είναι και ο ιδρυτής του αγγλόφωνου περιοδικού ανδρικής μόδας Dapper Dan. Με τον άνδρα της γνωρίστηκαν στη δουλειά και ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα. Είναι μαζί από το 2006 και παντρεύτηκαν στις 17 Αυγούστου 2015, στην Κίμωλο.

4. Έχουν δυο παιδιά, την Ροζαλία και τον Μιχάλη, που φωνάζει Μίσα -από τη μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων της Μόσχας. Ο Μιχάλης πήρε το όνομα του παππού του και φέτος πάει προ νήπιο.

5. Από το 1993 έως το 1998 σπούδασε Art & Design στον Καναδά. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα και εργάστηκε ως junior fashion editor με τον fashion editor Νικόλα Γεωργίου.

6. Εργάστηκε ως μοντέλο με τους σχεδιαστές Λουκία, Γιώργο Ελευθεριάδη, Filep Motwary και Ορσαλία Παρθένη. Περπάτησε σε αρκετές πασαρέλες.

7. Για 3 χρόνια ταξίδεψε στην Κεντρική και Νότια Αμερική, ψάχνοντας έμπνευση και νέα ερεθίσματα. Στη συνέχεια γύρισε και πάλι στην Ελλάδα και εργάστηκε ως φωτογράφος μόδας, σε μεγάλα περιοδικά, ελληνικά και ξένα.

8. Από το 2014 εργάζεται ως Art Director στο Fashion Worksop της Βίκυς Καγιά.

9. Έκανε την εμφάνισή της στο GNTM, δίπλα στον Βασίλη Ζούλια και τον Περικλή Κονδυλάτο, κατά τη διάρκεια ενός fitting, ψάχνοντας ρούχα και αξεσουάρ που θα φορούσαν οι υποψήφιες στην πασαρέλα. Η προσωπικότητά της έλαμψε αμέσως και φυσικά έγινε viral στο Twitter, με το κοινό να αποθεώνει τις ατάκες της.

10. Το μικρόβιο της μόδας μπήκε μέσα της από τη μητέρα της, η οποία ήταν ζαχαροπλάστισσα, αλλά της άρεσε να ράβει ρούχα. Φτιάχνανε μαζί τα ρούχα που θα φορούσε, καθώς δεν είχαν πάντα τα χρήματα για να αγοράζουν ακριβά ρούχα από πολυκαταστήματα.

Exit mobile version