Αστυνομικοί κορονοϊός: Τρίτο θύμα στην ΕΛΑΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικοί κορονοϊός: Τρίτο θύμα στην ΕΛΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αστυνομικοί κορονοϊός: Ένας ακόμα αστυνομικός στη χώρα, μέσα σε μόλις τρείς ημέρες, έχασε τη ζωή του χτυπημένος από τον κορονοϊό.

03.12.2020 | 10:45

Αστυνομικοί κορονοϊός: Ένας ακόμα αστυνομικός στη χώρα, μέσα σε μόλις τρείς ημέρες, έχασε τη ζωή του χτυπημένος από τον κορονοϊό. Πρόκειται για έναν 55χρονο που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Κατερίνης και υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πιερίας. Σημειώνεται πως και οι τρεις αστυνομικοί που έχουν καταλήξει χτυπημένοι από τον φονικό ιό, ήταν από περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του OPEN tv, αναφέρθηκε στις δύσκολες εργασιακές συνθήκες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι αστυνομικοί από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού και ενημέρωσε πως είναι συνολικά 500 οι αστυνομικοί που είναι θετικοί στον κορονοϊό. “Αστυνομικοί πληρώνουν τεστ από την τσέπη τους. Η υπηρεσία κάνει δειγματοληπτικά τεστ, όχι για όλους. Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που είχε θετικό κρούσμα στο σπίτι του πήγαινε κανονικά στην υπηρεσία του”, αναφέρει χαρακτηριστικά. Ο κ. Γερακαράκος καταγγέλλει το γεγονός ότι αστυνομικοί που τους έβρισκαν θετικούς στον ιό, έμπαιναν κανονικά σε υπηρεσία.

Exit mobile version