Big Brother καυγάς (1/12): Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

LIFESTYLE

Big Brother καυγάς (1/12): Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Big Brother καυγάς (1/12): Πολλές εντάσεις στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού τις τελευταίες ημέρες

02.12.2020 | 09:19

Big Brother καυγάς (1/12): Όλοι οι παίκτες στο Big Brother έχουν αρχίσει να μιλούν και να ανακατεύει ο ένας τον άλλο, ενώ οι κατηγορίες περί ρουφιανάς «πάνε κι έρχονται». Ο ένας κατηγορεί τον άλλο και δημιουργούνται εντάσεις από το πουθενά.

Κατά την έναρξη του χθεσινού επεισοδίου, είδαμε τον Γρηγόρη να αποκαλύπτει στην Άννα Μαρία πως την ψήφισε ο Χρήστος Βαρουξής, κάνοντάς την να πέσει από τα σύννεφα. Μια ατάκα της Άννας Μαρίας λίγο μετά, έβαλε σε υποψίες τον Χρήστο Βαρουξή, ο οποίος πήγε στον Γρηγόρη για να του ζητήσει το λόγο. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και δημιουργήθηκε τεράστια ένταση στο σπίτι του Big Brother.

Με πρωταγωνιστές αυτούς τους δύο, στο καβγαδάκι πήρε μέρος και η Σοφία Δανέζη με τον Δημήτρη Κεχαγιά, ενώ λίγο πιο μετά και οι υπόλοιποι παίκτες. Αργότερα όμως όταν βρέθηκαν όλοι μαζί οι παίκτες μέσα στο σαλόνι έγινε ο μεγαλύτερος καβγάς που έχει γίνει μέχρι στιγμής στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ. Οι παίκτες ήταν έξαλλοι. Φωνές και φασαρία, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που τρόμαξαν και νόμιζαν ότι θα πιαστούν στα χέρια-αν κρίνουμε από τα σχόλια στα social media- όταν είδαν την Σοφία Δανέζη να πηγαίνει κατά πάνω στην Άννα Μαρία.

Ραμόνα: «Βγήκα ρουφιάνα γιατί έδειξαν 1 λεπτό από μια 20λεπτη συζήτηση»

Στο μεταξύ, για την αποχώρηση της από το σπίτι του «Big Brother» μίλησε η Ραμόνα Ραμοροσάνου. Η μελαχρινή παίκτρια, την περασμένη Παρασκευή, συγκέντρωσε το χαμηλότερο ποσοστό θετικών ψήφων. Έτσι είδε την πόρτα της εξόδου.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησε τη Ραμόνα Ραμοροσάνου. Τόνισε πως βγήκε η ρουφιάνα του σπιτιού, επειδή η παραγωγή έδειξε μόνο ένα λεπτό από την 20λεπτη συζήτηση που είχε με τον Θέμη στο μπάνιο. «Και περίμενα αλλά και δεν περίμενα να αποχωρήσω. Ο Πυργίδης δεν είχε ξαναβγεί στη σέντρα. Οπότε δεν το ξέραμε, ήταν μια έκπληξη.

Η Άννα Μαρία είναι πολύ διαβασμένη. Είναι πολύ έξυπνη και ξέρει τι να κάνει για να κερδίσει τηλεοπτικό χρόνο. Φυσικά και είναι στρατηγική όλο αυτό. Δεν ξέρω αν θα κερδίσει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Υπάρχει πιθανότητα. Επειδή είναι ριάλιτι μπορεί να μη νικά η αλήθεια και το δίκιο πάντα.

Η Άννα Μαρία και  Γρηγόρης είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες. Θα δω πρώτα τα βίντεο γιατί δεν έχω δει τίποτα. Το μόνο που έχω ακούσει είναι για το Θέμη και το ένα λεπτό που έδειξαν, που στην ουσία ήταν μια συζήτηση 20 λεπτών στο μπάνιο και μιλήσαμε για τα πάντα, και βγήκα δυστυχώς ρουφιάνα», είπε η Ραμόνα Μοροσάνου.

Exit mobile version