Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Επιστροφή στις νίκες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Επιστροφή στις νίκες

Σούπερ Λιγκ - εξ αναβολής: ΑΕΛ και Αρης με μόνο στόχο να πάρουν το τρίποντο - Σοβαρές απουσίες η γηπεδούχος, σχεδόν πλήρεις οι Θεσσαλονικείς

Σούπερ Λιγκεξ αναβολής: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Αλκαζάρ». Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει τον Άρη σε εξ αναβολής αναμέτρηση από 6η αγωνιστική. Οι «βυσσινί» έρχονται από την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο. Ένα πολύ κακό παιχνίδι, χωρίς ρυθμό και με ελάχιστες φάσεις. Θα ξεχαστεί σύντομα. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Λάρισα κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Ο Γιάννης Τάτσης θα έχει πολύ δουλειά να κάνει, αφού η ομάδα χρειάζεται βελτίωση σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού της. Δυσκολεύεται αρκετά να σκοράρει, έχοντας μόλις 6 γκολ (όλα στο δεύτερο ημίχρονο). Έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα για το σημερινό παιχνίδι, καθώς απουσιάζουν οι Μιλοσάβλιεβιτς, Μιχαήλ, Γιουνές, Νικολιάς και Νούνιτς.

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Ο Αρης

Από την άλλη, ο Άρης έρχεται από την ήττα με 1-2 κόντρα στον Ολυμπιακό. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά και κυνήγησε την ισοφάριση. Μείωσε, ωστόσο δεν μπορούσε να πετύχει κάτι παραπάνω. Έτσι, μπήκε ένα τέλος στο αήττητο σερί του και μοιραία έπεσε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός έδρας παραμένουν αήττητοι και θα προσπαθήσουν να διευρύνουν το σερί. Απόψε, έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού σε περίπτωση που νικήσει, έστω και με παιχνίδι περισσότερο. Για το σημερινό παιχνίδι οι μοναδικές απουσίες των «κίτρινων» είναι οι Τζέγκο και Μπεναλουάν.

Δείτε ακόμη:

Γκροζάν: Είδα τον θάνατο να έρχεται!
Ένα τελευταίο τουρνουά για τους γερόλυκους
Την Τετάρτη 9/12 η εκδίκαση στην ουσία η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις