Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τζορτζ Κλούνεϊ μαλλιά: Κουρεύεται μόνος του εδώ και 25 χρόνια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζορτζ Κλούνεϊ μαλλιά: Κουρεύεται μόνος του εδώ και 25 χρόνια

Τζορτζ Κλούνεϊ μαλλιά: «Τα μαλλιά μου είναι σαν άχυρα και γι' αυτό είναι εύκολο να τα κόψω» παραδέχτηκε ο 59χρονος Αμερικανός σταρ

Τζορτζ Κλούνεϊ μαλλιά: Την κάμερα του CBS News και την Τρέισι Σμιθ υποδέχτηκε ο Τζορτζ Κλούνει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, εκεί όπου πέρασε τους τελευταίους μήνες μαζί με τη σύζυγό του, Αμάλ Αλαμουντίν και τα δύο 3χρονα δίδυμα παιδιά τους, Αλεξάντερ και Έλα.

Αφορμή για τη συνέντευξή του ήταν η νέα του ταινία The Midnight Sky, ένα φουτουριστικό θρίλερ που θα βγει στις 23 Δεκεμβρίου στο Netflix. «Φυσικά και δεν μου αρέσει να είμαι συνέχεια σπίτι» εξήγησε ο 59χρονος βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός αναφερόμενος στην καραντίνα λόγω της πανδημίας.

«Έχει περάσει καιρός από τότε που έβαζα 15 πλυντήρια σε μια μέρα και σφουγγάριζα πατώματα και, ξέρετε, όλες αυτές εδώ οι πόρτες λεκιάζουν. Ένιωθα σαν τη μητέρα μου το 1964, γιατί είχε δύο παιδιά και δεν είχε βοήθεια. Και δεν ξέρω πώς το έκανε. Έχω περισσότερη συμπάθεια γι ‘αυτήν τώρα από ποτέ» συμπλήρωσε με το χαρακτηριστικό του ύφος.

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε ότι τα τελευταία 25 χρόνια, και όχι λόγω καραντίνας, κουρεύεται μόνος του στο σπίτι. «Τα μαλλιά μου είναι σαν άχυρα και γι’ αυτό είναι εύκολο να τα κόψω. Δεν μπορείς πραγματικά να κάνεις πάρα πολλά λάθη. Πριν από χρόνια, αγόρασα μια συσκευή που λέγεται Flowbee. Είναι σαν μια ηλεκτρική σκούπα με κουρευτικές μηχανές. Στ’ αλήθεια, δουλεύει! Όμως, δεν θα το δοκίμαζα στη γυναίκα μου» ανέφερε με το γνωστό του χιούμορ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις