Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θανάσης Ευθυμιάδης – Τούρκος χάκερ: “Προσεύχομαι για σένα”
LIFESTYLE

Θανάσης Ευθυμιάδης – Τούρκος χάκερ: “Προσεύχομαι για σένα”

Θανάσης Ευθυμιάδης - Τούρκος χάκερ: O Θανάσης Ευθυμιάδης έφτιαξε έναν νέο λογαριασμό στο Instagram και έστειλε ένα μήνυμά στον Τούρκο χάκερ

Θανάσης Ευθυμιάδης – Τούρκος χάκερ: Μόλις πριν λίγες ημέρες, έγινε γνωστό ότι ο Θανάσης Ευθυμιάδης έπεσε θύμα χάκερ, ο οποίος του χάκαρε στον λογαριασμό του στο Instagram. O Θανάσης Ευθυμιάδης απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και προσπάθησαν να λύσουν το θέμα. Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο Τούρκος χάκερ του ζήτησε χρήματα προκειμένου να του επιστρέψει τον λογαριασμό του κάτι που ο ίδιος σε καμία περίπτωση δεν δέχτηκε.

Τελικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης έφτιαξε έναν νέο λογαριασμό στο Instagram και έστειλε ένα μήνυμά στον Τούρκο χάκερ: «Lock down-Soul up. Δεν μας έφτανε η καραντίνα, δεν μας έφτανε που τα θέατρα είναι κλειστά από τον Μάρτιο, ήθελε και ο Τούρκος κλέφτης να του πληρώσω χαράτσι. Η απάντησή μου στον Τούρκο hacker όταν σε γραπτή επικοινωνία μας, μου ζήτησε λύτρα, για να μου επιστρέψει το προφίλ μου (μετάφραση από τα αγγλικά):

“Αδελφέ μου Τούρκε. Το να σου δώσω έστω και ένα ευρώ, για να μου επιστρέψεις αυτό που μου έκλεψες, Θα ήταν μεγάλη προσβολή προς τους προγόνους μου και τις αξίες που μου κληροδότησαν. Προσεύχομαι λοιπόν για σένα, να βρεις μία δικιά σου ευτυχισμένη ζωή και έτσι να πάψεις να κλέβεις τις ζωές των άλλων. Σε συγχωρώ”. Καλύπτουν τα νώτα μου οι πρόγονοι μου! Ευγνώμων», έγραψε χαρακτηριστικά o Θανάσης Ευθυμιάδης. Υπενθυμίζουμε ότι ο Θανάσης Ευθυμιάδης μπήκε στον κόσμο των social media μόλις το περασμένο καλοκαίρι. Κατάφερε όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει δημοφιλής, χάρη στις ιδιαίτερες αναρτήσεις του για θέματα καθημερινότητας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις