Ελένη Μενεγάκη ινστα: Μας βάζει στην κουζίνα της

LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη ινστα: Μας βάζει στην κουζίνα της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Ελένη Μενεγάκη ινστα: «Το φαγητό που λατρεύει όλη η οικογένεια μας είναι τα μακαρόνια! Με σάλτσα, με κιμά, με κρέας, με λαχανικά, με θαλασσινά ή και μόνο με τυρί! Εσείς τι μαγειρεύετε σήμερα;»

01.12.2020 | 22:22

Ελένη Μενεγάκη ινστα: Μία φωτογραφία από την κουζίνα του σπιτιού της στα Μελίσσια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Τρίτης.

Η επιτυχημένη κυρία της ελληνικής τηλεόρασης φροντίζει καθημερινά την οικογένειά της και τους μαγειρεύει νόστιμες και λαχταριστές συνταγές με τα χεράκια της. Μάλιστα, στο παρελθόν πολλές φορές η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό, μέσω της εκπομπής που είχε στον Alpha.

Αυτό λοιπόν ετοιμάζει και σήμερα! Η Ελένη Μενεγάκη μαγειρεύει μία μακαρονάδα και αποκαλύπτει ότι πρόκειται για το αγαπημένο πιάτο όλη της οικογένειας.

«Το φαγητό που λατρεύει όλη η οικογένεια μας είναι τα μακαρόνια! Με σάλτσα, με κιμά, με κρέας, με λαχανικά, με θαλασσινά ή και μόνο με τυρί! Εσείς τι μαγειρεύετε σήμερα;», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη να μαγειρεύει στην κουζίνα του σπιτιού της:

Exit mobile version