Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Οδηγός Τρίερ – Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς, νεκροί και τραυματίες
ΚΟΣΜΟΣ

Οδηγός Τρίερ – Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς, νεκροί και τραυματίες

Οδηγός Τρίερ - Γερμανία: Συνελήφθη ο οδηγός, που έριξε ένα μαύρο Range Rover μέσα στο πλήθος με ταχύτητα 70 χλμ/ώρα, σύμφωνα με τοπικά μέσα

Οδηγός Τρίερ – Γερμανία: Πάνω σε πεζούς έπεσε αυτοκίνητο στην πόλη Τρίερ της δυτικής Γερμανίας, ενώ όπως μεταδίδεται υπάρχουν πολλοί τραυματίες.

Αναφορές από αυτόπτες μάρτυρες, που επικαλούνται γερμανικά μέσα, κάνουν λόγο για δυο νεκρούς και τουλάχιστον δέκα τραυματίες.

Σύμφωνα με το κρατικό δίκτυο SWR, ο οδηγός έχει συλληφθεί από την αστυνομία, ενώ δεν έχουν γίνει σαφείς λεπτομέρειες του περιστατικού.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε τις αρχικές πληροφορίες, τονίζοντας: «Έχουμε αρκετούς τραυματίες στην πεζοδρομημένη ζώνη που χτυπήθηκαν από ένα αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός συνελήφθη».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι, ενώ η τοπική αστυνομία ζητά από τους πολίτες να μην πλησιάζουν την περιοχή.  Η τοπική σελίδα Lokalo ανέφερε πως ένα μαύρο Range Rover έπεσε μέσα στον πεζόδρομο, με ταχύτητα που μπορεί να ξεπερνούσε τα 70 χιλιόμετρα την ώρα.

Δείτε ακόμη
Νέα επίθεση κατά της Δύσης από τον Ερντογάν
Αμφιλεγόμενες θεωρίες για τη δολοφονία του πυρηνικού επιστήμονα στο Ιράν
Σάλος στις Βρυξέλλες: Σεξουαλικό πάρτι εν μέσω πανδημίας – Συμμετείχε ευρωβουλευτής

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις