Σαντορίνη ξενοδόχος: Συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός

ΕΛΛΑΔΑ

Σαντορίνη ξενοδόχος: Συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σαντορίνη ξενοδόχος: Ένας 20χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 69χρονου ξενοδόχου στη Σαντορίνη.

01.12.2020 | 09:37

Σαντορίνη ξενοδόχος: Ένας 20χρονος αλλοδαπός συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Σαντορίνης κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 69χρονου ξενοδόχου που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στην επιχείρησή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ζει και εργάζεται στην περιοχή, ενδεχομένως και στο ξενοδοχείο του θύματος. Κίνητρο της πράξης φαίνεται πως ήταν οικονομικές διαφορές που είχε ο φερόμενος ως δράστης με το θύμα. Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος το πρωί της Παρασκευής, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου του. Και ενώ όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για θάνατο που οφείλεται στην πυρκαγιά, η έρευνα στον χώρο έφερε ανατροπή στις έρευνες και τα στοιχεία έδειξαν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Τον “έλουσε” με εύφλεκτο υγρό και τον έκαψε

Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για το άγριο έγκλημα στη Σαντορίνη είναι ανατριχιαστικές. “Η εστία της φωτιάς ήταν πάνω στο σώμα, ενώ ο μεγάλος βαθμός απανθράκωσης αναδεικνύει πως κάποιος τον είχε ‘λούσει’ με εύφλεκτο υγρό, ή συντηρούσε την φωτιά ενώ η σορός καιγόταν. Δεν αποκλείουμε κάποιος να τον χτύπησε σε σημείο που επέφερε μια προσωρινή αναισθησία και στην συνέχεια τον έκαψε”, ανέφεραν στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχετικά με τον θάνατο του 69χρονου ξενοδόχου στην Οία της Σαντορίνης.

Οι κηλίδες αίματος σε μία μικρή ακτίνα γύρω από την απανθρακωμένη σορό, εξετάζεται αν προέρχονται από πιθανά χτυπήματα που μπορεί να είχε δεχθεί το θύμα. Χθες ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή της απανθρακωμένης σορού, από τον Ιατροδικαστή κ. Ηλία Μπογιόκα, ο οποίος στα σημεία του σώματος που δεν έχουν απανθρακωθεί δεν εντόπισε εξωτερικές κακώσεις, ενώ αναμένονται οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις. Σημειώνεται πως, ο άτυχος ξενοδόχος ζούσε μόνος του, ενώ δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές.

Exit mobile version