Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Λάμπουν οι απουσίες

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Λάμπουν οι απουσίες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Τσάμπιονς Λιγκ - προαναγγελία: Η Ατλέτικο παίζει την πρόκριση και υποδέχεται την αποδεκατισμένη, αδιάφορη και σίγουρη πρώτη του ομίλου Μπάγερν

01.12.2020 | 15:48

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Δυνατή αναμέρτηση στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο». Η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου. Οι «ροχιμπλάνκος» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Βαλένθια. Δεν έκαναν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, όμως πέτυχαν αυτό που ήθελαν. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έμειναν ισόπαλοι στα δύο παιχνίδια με την Λοκομοτίβ Μόσχας, ωστόσο κρατάνε στα χέρια τους την πρόκριση. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Κοντόγκμπια, Ντιέγκο Κόστα, Σάντσεθ και Βρσάλικο, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Σουάρεζ και Τορέιρα.

Από την άλλη, η Μπάγερν έρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στην Στουτγκάρδη. Έκανε μία καλή εμφάνιση και πήρε το τρίποντο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι αήττητη στην διοργάνωση, έχοντας 15 σερί νίκες. Για το σημερινό παιχνίδι έχουν αρκετές απουσίες, αφού δεν υπολογίζονται οι Λεβαντόφσκι, Νόιερ, Τολισό, Γκορέτσκα, Κίμιχ, Ντέιβις και Ρόκα.

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Στο Κίεβο δοκιμάζεται η Ρεάλ

Δυνατή αναμέτρηση στο Κίεβο. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ υποδέχεται την  Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ουκρανοί αντιμετώπισαν την Ντνίπρο και επικράτησαν με 1-0. Έκαναν μία πολύ κακή εμφάνιση και βρήκαν το γκολ στο τέλος του αγώνα. Ανάλογη ήταν και η εικόνα τους και στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού διαλύθηκαν από την Γκλάντμπαχ στα μεταξύ τους παιχνίδια. Εξακολουθούν να έχουν ελπίδες πρόκρισης, όμως δεν θα πρέπει να ηττηθούν σήμερα. Δεν υπολογίζονται οι Κριβτσόβ, Κονοπλιάνκα, Βιούνικ, Ισμαΐλι, Χοτσοβάλα και Κορνιένκο.

Από την άλλη, η Ρεάλ έρχεται από την ήττα με 1-2 κόντρα στην Αλαβές. Κακή εμφάνιση με αρκετά αμυντικά λάθη, που τα πλήρωσε. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε δύο μεγάλες νίκες κόντρα στην Ίντερ και έφτασε μία ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση. Απόψε, η νίκη είναι μονόδρομος για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Δεν υπολογίζονται οι Ράμος, Καρβαχάλ, Αζάρ, Οντριοθόλα, Γιόβιτς και Βαλβέρδε.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Γκλάντμπαχ αντιμετωπίζει την Ίντερ. Η Λίβερπουλ υποδέχεται τον Άγιαξ. Η Πόρτο κοντράρεται με την Μάντσεστερ Σίτι. Η Λοκομοτίβ Μόσχας αντιμετωπίζει την Σάλτσμπουργκ. Ενώ, η Αταλάντα υποδέχεται την Μίντιλαντ.

Δείτε ακόμη:

Άπαρτη από “Αλεπούδες” η κορυφή, η Φoύλαμ 2-1 στο Λέστερ
Η Πάρμα άλωσε τη Γένοβα, 2-1 την Τζένοα
Χορταστική ισοπαλία 3-3 για Απόλλωνα και Βόλο
Exit mobile version