Αθήνα

°C

Σάββατο

23

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τσουρός – Γεωργούλης: «Ούτε εμπαθής είμαι ούτε τίποτα άλλο»
LIFESTYLE

Τσουρός – Γεωργούλης: «Ούτε εμπαθής είμαι ούτε τίποτα άλλο»

Τσουρός - Γεωργούλης: «Θέλω να πω κάποια πράγματα γιατί νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε»

Τσουρός – Γεωργούλης: Μια μέρα μετά το συμβάν που έλαβε χώρα στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» ο Κώστας Τσουρός επανήλθε για να απαντήσει στον ηθοποιό, παρουσιαστή και ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη. Ειδικότερα, το μεσημέρι της Κυριακής, ο δημοσιογράφος του ALPHΑ πήρε τον λόγο από τη Ναταλία Γερμανού και σημείωσε τα εξής: «Θέλω να πω κάποια πράγματα γιατί νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα επειδή έγινε χθες αυτή η αμήχανη στιγμή η οποία ήταν ατυχής στιγμή και συμφωνώ ότι δεν έπρεπε να έχει γίνει. Λοιπόν, το κακό ξεκίνησε από την αρχή γιατί εγώ δεν εξέφρασα ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου στον Αλέξη Γεωργούλη εδώ στον αέρα.

Δηλαδή εγώ είχα ακούσει ότι έλεγε τα έξοδα για το γραφείο μισθό, αυτό είχα ακούσει και εκεί ήταν η ένσταση μου. Χθες, λοιπόν, πάνω σε αυτή την αμηχανία, δεν του έδωσα να καταλάβει τι εννοώ και ακούστηκε σαν να θέλω να πω κάτι άλλο και σαν να του είπα ότι δεν είπε ότι είπε ότι είναι για τα έξοδα γραφείου. Εμένα η ένσταση μου ήταν στο ότι έλεγε μισθό τα έξοδα γραφείου. Αυτό ως προς το εδώ».

«Μετά, λοιπόν, μίλησα στο τηλέφωνο με τον Αλέξη Γεωργούλη και ακούσαμε τη συνέντευξη όπου εγώ ερμήνευσα αυτό που είπε ο Αλέξης Γεωργούλης, ότι έλεγε μισθό τα έξοδα γραφείου, ο Αλέξης Γεωργούλης μού είπε ότι ήταν ξεκάθαρο ότι δεν εννοούσε αυτό και εννοούσε κάτι άλλο. Αν ακούσεις τη συνέντευξη και στη συνέχεια, σε άλλο σημείο, ξεκαθαρίζει τι εννοεί με το μισθός. Οπότε στο συγκεκριμένο κομμάτι ήταν θέμα ερμηνείας δικής μου και ο Αλέξης είπε κάτι άλλο και εγώ το ερμήνευσα διαφορετικά με βάση αυτό που άκουσα» πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός.

Την δουλειά μας κάνουμε

«Λύθηκε το θέμα. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να μην θεωρεί ο Αλέξης και κανένας ότι υπάρχει εμπάθεια από μεριάς μου στον Αλέξη Γεωργούλη, όπως δεν υπάρχει σε κανέναν. Ούτε εμπαθής είμαι ούτε τίποτα άλλο. Την δουλειά μας κάνουμε. Το θέμα είναι απλά ότι, επειδή ο Αλέξης Γεωργούλης τυγχάνει να είναι και πολιτικός, για μένα θεωρώ ότι ένας πολιτικός πρέπει να κρίνεται πιο αυστηρά. Γι’ αυτό ήταν η στάση μου τέτοια. Από και πέρα λύθηκε με τον Αλέξη. Αυτά».

Ναταλία Γερμανού: Όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες μετά τον καβγά Γεωργούλη με Τσουρό

Η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για την αντιπαράθεση του Αλέξη Γεωργούλη με τον Κώστα Τσουρό και μίλησε για το τι συνέβη όταν έκλεισαν οι κάμερες. «Ο Αλέξης δεν θα είχε ποτέ την απαίτηση να παραιτηθεί ο Κώστας αν είχε λάθος, ούτε ο Κώστας θα είχε την απαίτηση να παραιτηθεί ο ευρωβουλευτής. Εγώ το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία, με τη διάθεση να το λήξω όσο πιο γρήγορα γινόταν, γιατί δεν ήθελα ούτε ο Κώστας να νιώσει άβολα, αλλά κυρίως δεν πρέπει να ξεχνάω ότι είμαι οικοδέσποινα και εκείνη τη στιγμή φιλοξενώ έναν άνθρωπο. Δεν έγινε τίποτα κακό, μίλησαν μεταξύ τους, και από ότι ξέρω μίλησαν και για πολλή ώρα το βράδυ στο τηλέφωνο. Ο Κώστας Τσουρός στην κάμερα της εκπομπής σχολίασε λέγοντας «Το παίρνω ως αστείο αυτό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις