Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Βίκυ Καγιά: «Όπου δεν χωράω φεύγω»
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Βίκυ Καγιά: «Όπου δεν χωράω φεύγω»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Βίκυ Καγιά: Το μοντέλο και παρουσιάστρια του Pop Up αποκάλυψε αν έχει επαφές με τους κριτές του GNTM

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Βίκυ Καγιά: Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε καλεσμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο GNTM, ενώ απάντησε και για τη Βίκυ Καγιά.

«Έκανα ψυχοθεραπεία όταν επέστρεψα στην Ελλάδα για το GNTM για την ένταξή μου στα ελληνικά δεδομένα. Πήγα κι έκανα δύο δοκιμαστικά. Ένα με τον Δημήτρη και τη Βίκυ κι ένα με τον Άγγελο και τον Δημήτρη. Ήξερα από την αρχή ότι θα είμαστε εμείς οι τέσσερις, πριν μου το πουν. Κρατάω επαφές όχι όμως όπως πριν που ήμασταν όλη τη μέρα μαζί. Με τον Δημήτρη είμαστε φίλοι δέκα χρόνια. Τον Άγγελο τον έχω δει εδώ που ήρθε και μου μίλησε στο καμαρίνι και με τη Ζεν μερικές φορές στα μηνύματα», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Για την παρεξήγηση που λέγεται ότι έχει γίνει με τη Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε: «Δεν έχω ασχοληθεί με αυτή την κατάσταση. Ότι και αν υπήρχε και όπως κι αν έφτασε σε εμένα, εγώ είμαι αλλού, έφυγα… Όπου δεν χωράω, φεύγω. Είμαι μια χαρά. Είναι πολύ δύσκολο να με στεναχωρήσει κάτι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις