Χριστούγγενα Αθήνα 2020: Έφτασαν τα πρώτα έλατα

ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγγενα Αθήνα 2020: Έφτασαν τα πρώτα έλατα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Χριστούγγενα Αθήνα 2020: «Έχουμε πάρει όλα τα μέτρα για να προστατευτούμε όλοι»

30.11.2020 | 17:00

Χριστούγγενα Αθήνα 2020: Στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της Κηφισιάς, ο Άγγελος Ξάκης έχει απλώσει τα έλατα που έφερε ξημερώματα Σαββάτου από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής για τα φετινά Χριστούγεννα του κορονοϊού. Στον πάγκο μπροστά από το τροχόσπιτό του βρίσκονται τα απαραίτητα αντισηπτικά και ο ίδιος εξυπηρετεί τους πελάτες φορώντας τη μάσκα του.

«Έχουμε πάρει όλα τα μέτρα για να προστατευτούμε όλοι». Αυτό λέει στο iefimerida.gr, επισημαίνοντας ότι η κίνηση είναι μεγαλύτερη από τις προηγούμενες χρονιές. «Αργήσαμε λίγες ημέρες φέτος και ο κόσμος περίμενε να πάρει τα δέντρα του. Έχουμε κίνηση. Μακάρι να πάμε καλά. Γιατί το 80% των ελάτων έρχονται από τον Ταξιάρχη», συνεχίζει κ. Ξάκης.

Άδεια για διανομή ελάτων κατ’ οίκον

Την περασμένη Παρασκευή οι ελατοπαραγωγοί πήραν το «πράσινο φως» από τα συναρμόδια υπουργεία να μεταφέρουν τα δέντρα. Σχεδόν ταυτόχρονα άρχισαν να τα φορτώνουν σε φορτηγά με προορισμό την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Μετά από συνεννόηση με τις αστυνομικές αρχές, τους έχει δοθεί άδεια για delivery. Ώστε να παραδίδουν, όπως κάθε χρόνο, τα έλατα κατ’ οίκον.

Exit mobile version