Αθήνα

°C

Σάββατο

24

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πλακιωτάκης κορονοϊός: Στον Ευαγγελισμό ο υπουργός Ναυτιλίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλακιωτάκης κορονοϊός: Στον Ευαγγελισμό ο υπουργός Ναυτιλίας

Πλακιωτάκης κορονοϊός: Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους - Είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό

Πλακιωτάκης κορονοϊός: Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης που είχε διαγνωστεί θετικός με κορωνοϊό. Σύμφωνα με ανακοίνωση που είχε εκδώσει το υπουργείο πριν από μερικές ημέρες, ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό σε εξέταση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα και παρέμεινε σε καραντίνα στο σπίτι του ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ.

Ωστόσο, με ανάρτησή του νωρίτερα, ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ενημέρωσε πως νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό προκειμένου να του χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Συγκεκριμένα, έγραψε στην ανάρτησή του: «Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκειμένου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντα μου».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις