Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πλακιωτάκης Ευαγγελισμός: Με πυρετό, σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας ο υπουργός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλακιωτάκης Ευαγγελισμός: Με πυρετό, σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας ο υπουργός

Πλακιωτάκης Ευαγγελισμός: Ο Γιάννης Πλακιωτάκης που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό νοσηλεύεται σε ΜΑΦ του Ευαγγελισμού.

Πλακιωτάκης Ευαγγελισμός: Σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στον 9ο όροφο του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός νοσηλεύεται ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης που εντοπίστηκε θετικός στον κορονοϊό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Open”, ο κ. Πλακιωτάκης μετέβη στον Ευαγγελισμό έπειτα από συστάσεις των γιατρών καθώς είχε πυρετό που δεν έπεφτε. Η νοσηλεία του στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός είναι προληπτική καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Τις επόμενες ώρες, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αναμένεται να κάνει αξονική τομογραφία και μια σειρά από άλλες εξετάσεις ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν που δεν αναμένεται άμεσα καθώς η κατάστασή του δεν κρίνεται από τους γιατρούς ως σοβαρή.

“Ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντα μου”

Υπενθυμίζουμε ότι ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιώτικης πολιτικής , Γιάννης Πλακιωτάκης, μετέβη στον Ευαγγελισμό το βράδυ του Σαββάτου. Ο κ. Πλακιωτάκης είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, την περασμένη Δευτέρα και όλες αυτές τις ημέρες βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του.

“Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκείμενου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντα μου”, έγραψε ο κ. Πλακιωτάκης σε ανάρτησή του. Σύμφωνα με τη ανακοίνωση που είχε εκδόσει στις αρχές της εβδομάδας το υπουργείο Ναυτιλίας, ο Γιάννης Πλακιωτάκης παρέμενε στο σπίτι του, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ ενώ η κατάσταση της υγείας του ήταν καλή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις