Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

07

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παπανώτας – Μικρούτσικος: “Έπρεπε να τον καλέσουν από την αποστρατεία;”
LIFESTYLE

Παπανώτας – Μικρούτσικος: “Έπρεπε να τον καλέσουν από την αποστρατεία;”

Παπανώτας - Μικρούτσικος: Δεν κρατήθηκε και το έριξε το καρφί του -Απάντησε αν του αρέσει Big Brother και να θα ήθελε να το παρουσιάζει

Παπανώτας – Μικρούτσικος: Είναι γνωστό πως ο Δημήτρης Παπανώτας δεν μασάει τα λόγια του. Ο δημοσιογράφος που βρίσκεται στο πλάι της Σταματίνας Τσιμτσιλή σε συνέντευξή του ανάμεσα σε όλα αναφέρθηκε τόσο στην επιστροφή του Big Brother στην ελληνική τηλεόραση όσο και σε εκείνη του Ανδρέα Μικρούτσικου. Θυμήθηκε, δε, τη στιγμή που ο παρουσιαστής κλήθηκε να αντικαταστήσει τον ίδιο χωρίς ωστόσο επιτυχία.

Υπάρχει κάτι στην τηλεόραση που σας αρέσει πραγματικά;

Το Big Brother είναι σε άλλο κανάλι και δεν θα ήθελα να το σχολιάσω, αλλά το είχα πει πριν από χρόνια ότι θα κάνει νούμερα όποιος το ξανακάνει. Όταν το είχα πει, είχα κάτι διαφορετικό στο μυαλό μου. Μεγαλύτερη προσοχή στην επιλογή των συμμετεχόντων και των συντελεστών.

Των συντελεστών γιατί;

Χρειάζεται ένας πολύ έμπειρος παρουσιαστής που θα μπορεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις.

Είναι και ο Ανδρέας Μικρούτσικος συντελεστής.

Θέλετε να μου πείτε ότι σε όλο το τηλεοπτικό στερέωμα δεν υπήρχε ένας άνθρωπος εν ενεργεία και έπρεπε να καλέσουν από την αποστρατεία τον κύριο Μικρούτσικο;

Εσείς θα παρουσιάζατε κάτι αντίστοιχο;

Ναι, θα το ήθελα στο κανάλι μου.

Πως σχολιάζετε το διαζύγιο της Ελεονώρας Μελέτη με τον Alpha;

«Δεν το παρακολούθησα. Η Ελεονώρα είναι μια ιδιαίτερη τηλεοπτική προσωπικότητα και δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Ελπίζω να έγινε κοινή συναινέσει. Κι εγώ το είχα πάθει αυτό. Και, μάλιστα, ο αντικαταστάτης μου ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Έκανα το «Υπάρχει λόγος», μια εκπομπή με κοινωνικά θέματα, από τον Οκτώβριο μέχρι τα Χριστούγεννα. Θεώρησαν ότι δεν χωράει στην πρωινή ζώνη το κοινωνικό και έφεραν τον Μικρούτσικο να κάνει ένα κανονικό πρωινό. Δεν πήγε καλά, όπως θα θυμάστε, και ήταν η στιγμή που έφυγε από την ενεργό δράση ο Ανδρέας», είπε στη Real Life.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις