Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / J2US αποχώρηση 28/11: Έφυγε ένα από τα φαβορί (video)
LIFESTYLE

J2US αποχώρηση 28/11: Έφυγε ένα από τα φαβορί (video)

J2US αποχώρηση 28/11: Στο J2US παρέμειναν ο Θανάσης Πασσιάς με την Γωγώ Τσαμπά.

J2US αποχώρηση 28/11: Με ανατροπές συνεχίστηκε το J2US με τα ζευγάρια να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό.

Ωστόσο, κάποιοι δεν τα πήγαν και τόσο καλά στο χθεσινό live του J2US. Στις τελευταίες δύο θέσεις με τις χαμηλότερες βαθμολογίες ήταν ο Θανάσης Πασσιάς με τη Γωγώ Τσαμπά και ο Γιάννης Αθητάκης με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Αυτοί που αποχώρησαν τελικά ήταν ο Γιάννης Αθητάκης με την Ζωζώ Σαπουντζάκη αφού το κοινό επέλεξε να κρατήσει το άλλο ζευγάρι.

«O Γιάννης είναι και ωραίο και καλό παιδί» είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής τους από το J2US . «Είναι μεγάλη μου τιμή που ήμουν με τη Ζωζώ και την γνώρισα» δήλωσε από την πλευρά του, ο Γιάννης Αθητάκης.

J2US: Η ερμηνεία τους συγκίνησε

Μία ανατρεπτική εμφάνιση πραγματοποιήσαν η Νατάσα Καλογρίδη και ο Νικόλας Ραπτάκης στο J2US ερμηνεύοντας το «Ταμπακιέρα» . Οι δυο τους σε ένα άρτιο εικαστικό δρώμενο και ντυμένοι στα λευκά κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να συγκινήσουν με την ερμηνεία τους.

Μάλιστα με το τέλος του τραγουδιού ο Νικόλας Ραπτάκης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ενώ ο Σταμάτης Φασουλής ανέφερε ότι αυτό ήταν το τραγούδι που τον έκανε να πει ότι είναι ηθοποιός, διηγούμενος μία προσωπική του ιστορία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις