Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Νίκη ή εσωστρέφεια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Νίκη ή εσωστρέφεια

Σούπερ Λιγκ - 10η αγωνιστική: Μετά το σκαμπίλι τις Ζόρια η ΑΕΚ παίζει στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα με την πλάτη στον τοίχο

Σούπερ Λιγκ10η αγωνιστική: Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ. Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει την ΑΕΚ.  Οι Αρκάδες δεν έχουν επιστρέψει δυνατά μετά την διακοπή. Αρχικά έμειναν ισόπαλοι στο 2-2 απέναντι στην Λαμία. Δυσκολεύτηκαν αρκετά και πήραν τον βαθμό στο τέλος. Μεσοβδόμαδα υποδέχτηκαν τον Απόλλωνα και έμειναν ισόπαλοι στο 0-0. Έπαιξαν κλειστά και περιορίστηκαν σε έναν πιο παθητικό ρόλο, χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους και δεν έχουν ηττηθεί σε σχεδόν ένα χρόνο. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Καπίγια, Λ. Φερνάντεθ, Αντζούλας και Μπέλοκ.

Από την άλλη, η ΑΕΚ επικράτησε 4-1 της Λάρισας, έχοντας ένα πολύ καλό 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο. Την Πέμπτη ήρθε η πολύ βαριά ήττα από την Ζόρια με 0-3. Ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν έκανε φάσεις. Στο δεύτερο έμεινε με 10 παίχτες και «χάθηκε». Υπάρχει δυσαρέσκεια στην ομάδα και κυρίως προς το πρόσωπο του Καρέρα, που έκανε λάθος επιλογές στο στήσιμο της ομάδας. Απόψε, η νίκη είναι κομβική. Δεν υπολογίζονται οι Λόπες και Γκαρσία.

Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Με σύμμαχο την παράδοση

Με σύμμαχο την παράδοση ο ΠΑΟΚ στο «Αθ. Διάκος». Ο «δικέφαλος» αντιμετωπίζει την Λαμία. Οι «κυανόλευκοι» έμειναν ισόπαλοι στο 2-2 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ήταν καλύτεροι και θα μπορούσαν να είχαν πάρει τους τρεις βαθμούς. Παραμένουν χωρίς νίκη την φετινή σεζόν και βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δεν υπολογίζονται οι Βύντρα, Προβυδάκης, Χατζηστραβός, Μπιανκόνι, Βιγιάλμπα και Γκούγκα.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα. Δυσκολεύτηκε αρκετά. Βρέθηκε πίσω στο σκορ και κατάφερε να πάρει τη νίκη στις καθυστερήσεις. Την Πέμπτη ηττήθηκαν 3-2 από την Αϊντχόφεν. Προηγήθηκαν με δύο γκολ στο ξεκίνημα, όμως στο δεύτερο μέρος οι Ολλανδοί βρήκαν λύσεις και γύρισαν το παιχνίδι. Απόψε, θα γίνει ροτέισον ενόψει του αγώνα κόντρα στην Ομόνοια. Δεν υπολογίζονται οι Γιαννούλης, Μιχάι, Κρέσπο, Εσίτι, Λύρατζης και Κούτσιας.

Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Μηδενικό περιθώριο γκέλας

Πρέπει να βρουν λύσεις. Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός κοντράρονται στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» έρχονται από την ήττα στο ντέρμπι των «αιωνίων» με 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό. Πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν φάσεις. Στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτεροι αλλά δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες, που έκαναν. Στενεύουν τα περιθώρια και πρέπει να έρθουν νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Ιωαννίδης, Εμμανουηλίδης, Αντονίτο και Χατζηθεοδωρίδης.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 0-1 από τον Άρη. Έπαιξε κλειστά και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις. Δεν έχει κάνει ακόμα νίκη και πρέπει να βρει λύσεις στο παιχνίδι του. Δεν υπολογίζονται οι Βάντερσον, Μάλης, Καρασαλίδης, Ματσόλα και Περέιρα.

Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Να χτίσει σερί ο ΟΦΗ

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηρακλειώτες έρχονται από την εμφατική εκτός έδρας νίκη με 4-1 κόντρα στον Βόλο. Ήταν καλύτεροι και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το αριθμητικό τους πλεονέκτημα. Παραμένουν κοντά στην εξάδα και θέλουν να χτίσουν ένα νικηφόρο σερί. Δεν υπολογίζονται οι Σολίς, Μαρινάκης, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Φερέιρα και Βαζ.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ έρχεται από την ήττα με 2-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ήταν πολύ καλός και προηγήθηκε νωρίς. Δυσκόλεψε τον «δικέφαλο», όμως ηττήθηκε στο τέλος. Είναι ένα πολύ καλό σύνολο και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν υπολογίζονται οι Εραμούσπε  Κριζμάν, Λώλης και Νάουμετς.

Δείτε ακόμη:

Ξεγύμνωσε τη βασίλισσα 2-1 εκτός έδρας η Αλαβές
Γκέλα η Λίβερπουλ, άνετα η Σίτι πεντάρα στην Μπέρνλι
Στραβοπάτησαν Γιούβε και Αταλάντα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις