Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Ματσάρα στο ‘Σαν Πάολο’
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Ματσάρα στο ‘Σαν Πάολο’

Serie A - προαναγγελία: Η Νάπολι υποδέχεται τη Ρόμα στη σκιά του θανάτου του ιστορικού ηγέτη της ομάδας Ντιέγκο Mαραντόνα - Με Φιορεντίνα εντός η Μίλαν

Serie A – προαναγγελία: Ντέρμπι στον «Σαν Πάολο»! Η Νάπολι αντιμετωπίζει την Ρόμα. Οι “παρτενοπέι” έρχονται από την ήττα με 1-3 κόντρα στην Μίλαν. Δυσκολεύτηκαν αρκετά και δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις στην επίθεση. Το κλίμα στην πόλη (αλλά και στην ομάδα) είναι βαρύ μετά την είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα (στη φωτό το ‘Σαν Πάολο’ σήμερα). Όμως, την Πέμπτη επικράτησαν 2-0 της Ριέκα, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Απόψε, θα επιδιώξουν να κάνουν μία ανάλογη εμφάνιση και να επιστρέψουν στις νίκες στο πρωτάθλημα. Δεν υπολογίζονται οι Όσιμεν, Χισάι, Μπακαγιόκο και Ραχμάνι.

Από την άλλη, η Ρόμα έρχεται από την νίκη με 3-0 κόντρα στην Πάρμα. Κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πήρε το τρίποντο χωρίς να δυσκολευτεί. Στο Γιουρόπα Λιγκ επικράτησε 2-0 της Κλουζ εκτός έδρας και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Σμόλινγκ, Ζανιόλο, Παστόρε και Σαντόν.

Serie A – προαναγγελία: Με Φιορεντίνα η Μίλαν

Δυνατή αναμέτρηση και στο «Σαν Σίρο». Η Μίλαν κοντράρεται με την Φιορεντίνα. Οι «ροσονέρι» αποχώρησαν νικητές από την Νάπολη 3-1) και συνέχισε το αήττητο στο πρωτάθλημα. Την Πέμπτη έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 κόντρα στην Λιλ σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Απόψε, θα κυνηγήσουν τη νίκη, που θα του από τους διώκτες τους. Δεν υπολογίζονται οι Λεάο, Ιμπραΐμοβιτς και Σαλεμακερς. Από την άλλη, η Φιορεντίνα έρχεται από την ήττα 0-1 κόντρα στην Μπενεβέντο, σε ένα παιχνίδι που δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους επιθετικά. Μεσοβδόμαδα απέκλεισαν την Ουντινέζε στο κύπελλο  επικρατώντας 0-1. Έκανε κακή εμφάνιση, όμως πέτυχε αυτό που ήθελε. Απόψε, θα παραταχθούν πάνοπλοι, αφού έχουν «λευκό» απουσιολόγιο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Λάτσιο υποδέχεται την Ουντινέζε. Η Μπολόνια αντιμετωπίζει την Κροτόνε κσι η Κάλιαρι κοντράρεται με την Σπέτσια.

Δείτε ακόμη:

Ξεγύμνωσε τη βασίλισσα 2-1 εκτός έδρας η Αλαβές
Γκέλα η Λίβερπουλ, άνετα η Σίτι πεντάρα στην Μπέρνλι
Στραβοπάτησαν Γιούβε και Αταλάντα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις