Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Φορμαρισμένες “ασπιρίνες”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Φορμαρισμένες “ασπιρίνες”

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Η Λεβερκούζεν χτίζει σερί νικών και υποδέχεται τη Χέρτα - Μάϊντς και Χόφενχαϊμ στο άλλο ματς του προγράμματος

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στην «Μπάι Αρένα». Η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται την Χέρτα Βερολίνου. Οι «ασπιρίνες» έρχονται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ. Είχαν την υπεροχή σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού, ωστόσο δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Την Πέμπτη διέλυσαν με 4-1 την Χάποελ Μπερ Σέβα. Έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Για το σημερινό παιχνίδι υπολογίζονται οι Ταπσόμπα, Παλάσιος, Αράνγκις, Αρίας και Παουλίνιο.

Από την άλλη, η Χέρτα Βερολίνου υπέστη βαριά ήττα με 5-2 από την Ντόρτμουντ. Έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος η απόδοση τους έπεσε κατακόρυφα και ηττήθηκαν. Έχει κάνει καλές εμφανίσεις αλλά χρειάζεται βελτίωση. Δεν υπολογίζονται οι Κόρντομπα και Ασκασίμπαρ.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Μάιντς και Χόφενχαϊμ

Λίγες ώρες αργότερα, η Μάιντς αντιμετωπίζει την Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τη νίκη με 3-1 κόντρα στην Φράιμπουργκ. Έπαιξαν αμυντικά και «χτύπησαν» στις κόντρες. Έτσι, πήραν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν. Χρειάζονται βελτίωση και σταθερότητα στις εμφανίσεις του. Δεν υπολογίζονται οι Μουενέ, Σάλαϊ και Λάτσα.

Από την άλλη, η Χόφενχαϊμ έρχεται από την ισοπαλία με 3-3 κόντρα στην Στουτγκάρδη. Είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και το αποτέλεσμα ήταν το πιο δίκαιο. Την Πέμπτη επικράτησαν εκτός έδρας με 2-0 της Σλόβαν Λίμπερετς. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα και πήρε εύκολα τη νίκη, εξασφαλίζοντας και την πρόκριση. Είναι ένα ανταγωνιστικό σύνολο και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν υπολογίζονται οι Ανταμιάν, Λάρσεν, Μπίσακσιτς, Χίμπνερ και Σταφυλίδης.

Δείτε ακόμη:

Ξεγύμνωσε τη βασίλισσα 2-1 εκτός έδρας η Αλαβές
Γκέλα η Λίβερπουλ, άνετα η Σίτι πεντάρα στην Μπέρνλι
Στραβοπάτησαν Γιούβε και Αταλάντα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις