Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Αυλαία με ισοπαλίες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Αυλαία με ισοπαλίες

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Λεβερκούζεν και Χέρτα έμειναν στο στείρο από γκολ 0-0, ενώ Μάιντς και Χόφενχαϊμ 1-1 στην “Opel Arena”

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: «Λευκή» ισοπαλία στην «Μπάι Αρένα». Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έμεινε ισόπαλη στο 0-0 απέναντι στην Χέρτα Βερολίνου. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Οι «ασπιρίνες» φάνηκε να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο. Έκαναν ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της Χέρτα. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, η Λεβερκούζεν μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να πάρει το προβάδισμα. Πίεσε τους φιλοξενούμενους και έκανε αρκετές φάσεις, όμως δεν μπορούσε να παραβιάσει την εστία του Σβόλοφ. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν, παρόλα αυτά έκλεισαν καλά τους χώρους και κράτησαν το μηδέν. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ισοπαλία στο Μάιντς

Χωρίς νικητή αναδείχθηκε και το παιχνίδι της «OPEL Αρένα». Η Μάιντς έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Χόφενχαϊμ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές. Ο ρυθμός ήταν χαμηλός και δεν υπήρξαν πολλές φάσεις. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ σε μία από τις λίγες φάσεις που είχαν. Στο 33’ ο Κουέισον έκανε το 1-0. Η Χόφενχαϊμ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι οι γηπεδούχοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα. Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έκαναν ευκαιρίες και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο 60’ ο Μπέμπου έκανε το 1-1. Συνέχισαν να έχουν την κατοχή, όμως έμειναν με 10 παίχτες στην αποβολή του Γκέιγκερ (80’) και κλείστηκαν πίσω. Έτσι, μοιράστηκαν την ισοπαλία.

Δείτε ακόμη:

Ξεγύμνωσε τη βασίλισσα 2-1 εκτός έδρας η Αλαβές
Γκέλα η Λίβερπουλ, άνετα η Σίτι πεντάρα στην Μπέρνλι
Στραβοπάτησαν Γιούβε και Αταλάντα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις