Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Θεσσαλονίκη live: Η συνέντευξη του πρωθυπουργού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Θεσσαλονίκη live: Η συνέντευξη του πρωθυπουργού

Μητσοτάκης Θεσσαλονίκη live: Στο επίκεντρο θα βρεθεί η εξέλιξη της πανδημίας στη συμπρωτεύουσα και γενικότερα στη Βόρεια Ελλάδα.

Μητσοτάκης Θεσσαλονίκη live: Συνέντευξη στον σταθμό Status fm 107,7 παραχωρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη. Στην συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε στην σημασία του να τηρούν όλοι τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί κατά της διασποράς του κορονοϊού. Ο πρωθυπουργός επανέλαβε πως δεν υπήρχε καθυστέρηση στο θέμα των επιτάξεων καποιων ιδιωτικών κλινικών, καθώς όπως είπε αυτό ήταν αχρείαστο νωρίτερα. Προανήγγειλε επίσης τη συμμετοχή 2 λοιμωξιολόγων από την Θεσσαλονίκη στην αρμόδια επιτροπή.

Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σύσκεψης στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης στη Θεσσαλονίκη. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η εξέλιξη της πανδημίας στη συμπρωτεύουσα και γενικότερα στη Βόρεια Ελλάδα. Ο κ. Μητσοτάκης νωρίτερα πραγματοποίησε επισκέψεις σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και σε δομές υγείας, συνοδευόμενος, από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα. Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί και με πενταμελή αντιπροσωπεία εκπροσώπων οδηγών ταξί για να του εκφράσουν τα αιτήματά τους.

Σημειώνεται πως στη σύσκεψη που γίνεται στο ΥΜΑΘ, συμμετέχουν πέρα από τον πρωθυπουργό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και η διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

Δείτε την συνέντευξη
Δείτε ακόμη
Το “ευχαριστώ” Μητσοτάκη στους γιατρούς – Μειώνεται το ιικό φορτίο στη Βόρεια Ελλάδα
ΣΥΡΙΖΑ: «Επικοινωνιακό σόου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη» 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις