Χάρης Βαρθακούρης – Αντελίνα: Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής για τη νέα εκπομπή

LIFESTYLE

Χάρης Βαρθακούρης – Αντελίνα: Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής για τη νέα εκπομπή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ειρήνη Θεοδωρίδου

Χάρης Βαρθακούρης - Αντελίνα: Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στη «μεταγραφή» της συζύγου του και τη νέα πρόταση που θα παρουσιάσουν μαζί σύντομα στο κανάλι του Φαλήρου

28.11.2020 | 12:33

Χάρης Βαρθακούρης – Αντελίνα: Αμέσως μετά το τέλος του Big Brother Live, ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα». Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη μεταγραφή της συζύγου του, Αντελίνα και τη νέα πρόταση που θα παρουσιάσουν μαζί σύντομα στο κανάλι του Φαλήρου. Ειδικότερα, ο Χάρης Βαρθακούρης σημείωσε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN πως «είμαστε πολύ κοντά. Με τη μύτη του παπουτσιού! Δεν έχω ιδέα τι ώρα θα είναι η εκπομπή. Την ίδια εκπομπή θα κάνουμε ότι ώρα και να την κάνουμε».

«Δεν θα αλλάξει η στάση μου στην εκπομπή αν έχουμε απέναντι την Ναταλία Γερμανού ή έναν ευκολότερο, εντός εισαγωγικών, αντίπαλο» πρόσθεσε ο παρουσιαστής του Big Brother. «Σε ότι αφορά τη θεματολογία, ακόμα δεν έχουμε καταλήξει. Gossip μπορεί να έχει ελάχιστο γιατί δεν είμαστε έτσι, η γυναίκα μου και εγώ, σαν χαρακτήρες». Παράλληλα, ο Χάρης Βαρθακούρης αναφέρθηκε στην προοπτική να υπάρχει ένα μόνιμο πάνελ στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ καθώς και στην πιθανότητα να δούμε το Masked Signer στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Δείτε ακόμα:

Ποια κοπέλα αποχώρησε από το The Bachelor;

«Έκρηξη» Μικρούτσικου – «Δε θα με φοβίσει κανείς να πω την άποψη μου για τη Δανέζη»

Exit mobile version