Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother αποχώρηση (27/11): Ποιος έφυγε από το σπίτι
LIFESTYLE

Big Brother αποχώρηση (27/11): Ποιος έφυγε από το σπίτι

Big Brother αποχώρηση (27/11): Στην τελική του ευθεία, καθώς έχουν απομείνει 8 παίκτες

Big Brother αποχώρηση (27/11): Μια νέα αποχώρηση πραγματοποιήθηκε στο live του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής. Συγκεκριμένα, ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε πως από εκτός Big Brother, θα βρίσκεται η Ραμόνα.

Η Ραμόνα συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, κι έτσι αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ήταν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Δημήτρης Πυργίδης. Οι οποίοι τελικά κατάφεραν και “έπεισαν” το τηλεοπτικό κοινό και διατήρησαν την παραμονή τους στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ. Πλέον, το Big Brother έχει μπει στην τελική του ευθεία, καθώς έχουν απομείνει 8 παίκτες και ο μεγάλος τελικός θα γίνει στις 18 Δεκεμβρίου.

Το σπίτι “έβαλε” τα γιορτινά του και οι παίκτες ούρλιαξαν από χαρά

Από την άλλη, γιορτινά στολίστηκε το σπίτι του “Big Brother”, καθώς βρισκόμαστε μερικές βδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα. Οι παίκτες στόλισαν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο εσωτερικό του σπιτιού, ωστόσο, ο Μεγάλος Αδελφός επιφύλασσε στους συγκατοίκους και μια έκπληξη στον εξωτερικό χώρο.

Συγκεκριμένα, τους κάλεσε να ανοίξουν τις κουρτίνες και να βγουν έξω στην πισίνα, όπως και έκαναν. Οι παίκτες αντίκρισαν την αυλή τους γεμάτη λαμπιόνια περιμετρικά του φράχτη, ενώ στο γρασίδι υπήρχε τεχνητό χιόνι που έκανε το σκηνικό ακόμη πιο μαγευτικό και παραμυθένιο. Μόλις είδαν το θέαμα, όλοι τους ενθουσιάστηκαν και ξέσπασαν σε κραυγές χαράς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις