Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χιονοδρονομικά κορονοϊός: Πανέμορφες, αλλά αποκαρδιωτικές εικόνες εν μέσω lockdown
ΕΛΛΑΔΑ

Χιονοδρονομικά κορονοϊός: Πανέμορφες, αλλά αποκαρδιωτικές εικόνες εν μέσω lockdown

Χιονοδρονομικά κορονοϊός: «Τα πράγματα είναι δύσκολα» δήλωσε ο κ. Παπαϊωάννου και έκανε λόγο για ολικό Lockdown στον τουρισμό.

Χιονοδρονομικά κορονοϊός: Αποκαρδιωτικές εικόνες κατέγραψε η ομάδα του UpStories από το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, εν μέσω lockdown. Ο κορωνοϊός έχει εισβάλει στις ζωές μας με καταστροφικές συνέπειες. Πέρα από τις ανθρώπινες απώλειες οι συνέπειες σε οικονομικό επίπεδο είναι πραγματικά ανυπολόγιστες. Μετά την ανεμική καλοκαιρινή τουριστική σεζόν με την πενιχρή προσέλευση τουριστών ακολουθεί μια πραγματικά καταστροφική χειμερινή τουριστική σεζόν με μηδενική κίνηση σε όλα τα επίπεδα. Χιονοδρομικά κέντρα κλειστά, εστίαση κλειστή και τα χειμερινά καταλύματα τουλάχιστον για φέτος δεν προβλέπεται να φιλοξενήσουν επισκέπτες.

Η ομάδα Up Stories βρέθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού στο γειτονικό Λιβάδι όπου βρίσκονται τα περισσότερα σαλέ της περιοχής καθώς και μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής καθώς και στην διάσημη Αράχωβα. Τα πάντα κλειστά και η εικόνα άκρως αποκαρδιωτική.

Με το βλέμμα στο χιόνι και την άρση του lockdown

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο υπεύθυνος χιονοδρομικού στο Καρπενήσι, Κώστας Παπαϊωάννου για τις ανησυχίες που έχουν προκύψει λόγω του lockdown και της επερχόμενης τουριστικής χειμερινής σεζόν.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα» δήλωσε ο κ. Παπαϊωάννου και έκανε λόγο για ολικό Lockdown στον τουρισμό.

Υποστήριξε πως οι περιοχές αυτές αναδεικνύουν το τουριστικό προϊόν και ζουν από αυτό και τόνισε πως αν υπάρξει απαγόρευση από νομό σε νομό τότε οι κρατήσεις θα είναι μηδενικές.

«Η καταστροφή θα είναι ολική», κατέληξε.

Πριν μία εβδομάδα, το Βελούχι ντύθηκε στα λευκά, με εμάς να το χαζεύουμε από την τηλεόραση…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις