Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αχιλλέας Μπέος μάσκα: Έτσι κόβει βόλτες στον Βόλο ο δήμαρχος
ΕΛΛΑΔΑ

Αχιλλέας Μπέος μάσκα: Έτσι κόβει βόλτες στον Βόλο ο δήμαρχος

Αχιλλέας Μπέος μάσκα: Ενώ όλοι οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα ακόμα κι όταν κυκλοφορούν σε εξωτερικό χώρο

Αχιλλέας Μπέος μάσκα: Ο Δήμαρχος Βόλου βγήκε στην πόλη για να επιθεωρήσει την τοποθέτηση των στολιδιών για τα Χριστούγεννα και… όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες, δεν φόρεσε μάσκα. Την ίδια ώρα, όπως διαβάζουμε στο magnesianews, ο Αχιλλέας Μπέος εξετάζει το ενδεχόμενο να βάλει «λουκέτο» στην παραλία του Βόλου, για να… περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και κατά την εμφάνισή του στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Astra, έβγαλε τη μάσκα του μετά τα πρώτα λεπτά συνέντευξης. Μέσα στο στούντιο βρισκόταν αρκετός κόσμος και οι συνεργάτες του.

Είχε νοσήσει!

Υπενθυμίζεται πως ο Αχιλλέας Μπέος νόσησε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Είχε μάλιστα υποστηρίξει πως του… έδωσαν το “κοκτέιλ του Τραμπ”.

“Με τη βοήθεια του Θεού αλλά και τις προσπάθειες του εξαιρετικού ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας που με φρόντισαν μια βδομάδα τώρα τα πράγματα με την υγεία μου εξελίχτηκαν ομαλά και σήμερα πήρα εξιτήριο.

Το τεστ που υποβλήθηκα βγήκε αρνητικό, οι υπόλοιπες εξετάσεις είναι καλές και έτσι από σήμερα και μέχρι τέλους της εβδομάδας θα παραμείνω σπίτι μου, κοντά στην οικογένειά μου, και από την επόμενη εβδομάδα επιστρέφω στα καθήκοντά μου για να υπηρετήσω την πόλη και τους συμπολίτες μου, πιο δυνατός και με μεγαλύτερη διάθεση από ποτέ.

Εκφράζω ακόμη δημόσια την ευγνωμοσύνη μου στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού που πέρα από την αδιαμφισβήτητη επιστημονική τους επάρκεια επέδειξαν άριστο επαγγελματισμό και μια μοναδική ανθρώπινη ευαισθησία, όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλους όσοι νοσηλεύονται εκεί με covid – 19.

Ακόμα οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον προσωπικό μου γιατρό κ. Χρ. Πανάγο και βέβαια στις χιλιάδες των φίλων και των συμπολιτών μου που με την αγάπη και το ενδιαφέρον τους με συγκίνησαν βαθιά, αλλά και με όπλισαν με δύναμη και κουράγιο. Η αγάπη τους και η βοήθεια του Θεού υπήρξαν πολύτιμα στηρίγματα για να βγω νικητής από τη δύσκολη και επίπονη αυτή μάχη”, είχε γράψει στην ανάρτησή του.

Δείτε ακόμη

Μπέος: «Όταν νόσησα με covid-19 μου χορήγησαν το κοκτέιλ που έπαιρνε ο Τραμπ»

Πολλά εξιτήρια από το Αχιλλοπούλειο – Προειδοποίηση Μπέου για κλείσιμο παραλίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις