Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Ντέρμπι κορυφής!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Ντέρμπι κορυφής!

Σούπερ Λιγκ - 10η αγωνιστική: Ο Αρης υποδέχεται τον αποδεκατισμένο Ολυμπιακό - Η ΑΕΛ θέλει νέο ξεκίνημα και υποδέχεται τον Ατρόμητο

Σούπερ Λιγκ10η αγωνιστική: Ντέρμπι κορυφής στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι «κίτρινοι» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό. Μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ. Έριξαν την απόδοση τους, ωστόσο δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα. Είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα και παίρνουν τα θετικά αποτελέσματα, παίζοντας όσο χρειάζεται. Βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση και απόψε ευελπιστούν στη νίκη, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή. Θα παραταχθούν πάνοπλοι καθώς η μοναδική απουσία είναι του Ντάτκοβιτς.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός νίκησε στο 1-0 στο ντέρμπι «αιωνίων» τον Παναθηναϊκό παρά τις πολλές απουσίες. Ξεκίνησε δυνατά και πήρε το προβάδισμα νωρίς. Στο δεύτερο η απόδοση του έπεσε και θα μπορούσε να είχε ισοφαριστεί. Την Τετάρτη ηττήθηκε 0-1 από την Μάντσεστερ Σίτι. Κατάφερε να περιορίσει τους Άγγλους, όμως δεν μπόρεσε να τους δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα τους. Απόψε, θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη, που θα την διατηρήσει μόνη στην κορυφή του πρωταθλήματος. Δεν υπολογίζονται οι  Βαλμπουενά, Χασάν, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βινάγκρε και Μπρούνο.

Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Σπουδαίο ματς στη Λάρισα

«Νέο» ξεκίνημα για την Λάρισα. Η ΑΕΛ υποδέχεται τον Ατρόμητο. Οι «βυσσινί» έρχονται από την ήττα με 4-1 κόντρα στην ΑΕΚ. Κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο η απόδοση τους έπεσε κατακόρυφα και ηττήθηκαν δίκαια. Μετά το παιχνίδι παραιτήθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου και το τιμόνι ανέλαβε ο Γιάννης Τατσής. Χρειάζονται βελτίωση και πρέπει να βρουν λύσεις αγωνιστικά. Δεν υπολογίζονται οι Νικολιάς και Νούνιτς.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος έρχεται από την ισοπαλία στο 2-2 απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης. Έκανε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ. Στο δεύτερο ανέβασε την απόδοση του και με δύο πέναλτι κατάφερε να ισοφαρίσει. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Σάλομον, Στρούγγης, Νταβιώτης, Γιακουμάκης και Οικονομίδης.

Δείτε ακόμη:

Σπάνια συνέντευξη Παπαλουκά: Πέρασα κατάθλιψη όταν σταμάτησα το μπάσκετ
Ισόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν Βαγιαδολίδ και Λεβάντε
Καθάρισε στο τελευταίο δίλεπτο η Νιούκαστλ, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις