Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Ηταν πρωταθλητής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Ηταν πρωταθλητής

Σούπερ Λιγκ - 10η αγωνιστική: Παρά τις απουσίες ο Ολυμπιακός έβγαλε τη γνωστή του μενταλιτέ και πήρε σπουδαίο διπλό 2-1 στην έδρα του Αρη

Σούπερ Λιγκ10η αγωνιστική: Μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-1 του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Πίεσαν τους φιλοξενούμενους, όμως δεν μπορούσαν να απειλήσουν.

Οι Πειραιώτες ήταν πιο επικίνδυνοι και έκαναν φάσεις. Έτσι, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 29’ ο Μπουχαλάκης έκανε το 0-1. Ο Άρης έμοιαζε «μπλοκαρισμένος». Δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά και δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους για την εστία του Σα. Έτσι, ο Ολυμπιακός οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, βρισκόμενος μπροστά στο σκορ.

Σούπερ Λιγκ – 10η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι Πειραιώτες μπήκαν ξανά δυνατά και διπλασίασαν αμέσως τα τέρματα τους. Στο 47’ ο Μπουχαλάκης με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-2. Ο Μάντζιος έκανε αλλαγές για να ανανεώσει την ομάδα του. Ο Άρης ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να μειώσει. Στο 74’ ο Λόπεθ έκανε το 1-2.  Στην συνέχεια προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα των «ερυθρόλευκων». Έτσι, ο Ολυμπιακός πήρε μια μεγάλη νίκη και παρέμεινε μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μπουχαλάκης 29’, 47’, Λόπεθ 74’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ίβαν Μπέμπεκ (Κροατία), Βοηθοί: Γκόραν Πάτακι (Κροστία), Μπόγιαν Ζομπένιτσα (Κροατία), VAR: Ντάριο Μπελ (Κροατία)

Άρης: (Α. Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Σούντγκρεν (Γκανέα 84’), Ρόουζ, Μπεναλουάν, Τζέγκο, Σάσα (Μπερτόλιο 69’), Ματίγια, Ματέο Γκαρσία (Σάντε Σίλβα 57’), Γκάμα, Μάνος (Λόπεθ 57’)

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Χολέμπας, Σισέ, Σεμέδο, Ραφίνια, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης (Βρουσάι 83’), Ελ Αραμπί (Κάιπερς 83’), Λοβέρα (Μασούρας 62’).

Δείτε ακόμη:

Σπάνια συνέντευξη Παπαλουκά: Πέρασα κατάθλιψη όταν σταμάτησα το μπάσκετ
Ισόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν Βαγιαδολίδ και Λεβάντε
Καθάρισε στο τελευταίο δίλεπτο η Νιούκαστλ, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις