Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Δοκιμασία για Ιντερ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Δοκιμασία για Ιντερ

Serie A - προαναγγελία: Φιλοξενείται από τη Σασουόλο - Με τη Βερόνα εντός έδρας η θριαμβεύτρια του Ανφιλντ, η Αταλάντα

Serie A – προαναγγελία: Ματσάρα στην Εμίλια-Ρομάνια. Η Σασσουόλο διασταυρώνει τα ξίφη της με την Ίντερ. Οι «νεροβέρντι» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Βερόνα. Δυσκολεύτηκαν αρκετά για να πάρουν το αποτέλεσμα, ενώ τους έσωσαν τέσσερις φορές τα δοκάρια. Έχουν κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στην σεζόν και παραμένουν αήττητοι, βρισκόμενοι στο -2 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Απόψε, θα επιδιώξουν να συνεχίσουν το σερί. Δεν υπολογίζονται οι Ντεφρέλ, Καπούτο, Χαρασλίν, Ρομάνια και Ρίτσι.

Από την άλλη, η Ίντερ επικράτησε 4-2 της Τορίνο. Μπορεί να πήρε τη νίκη, ωστόσο δεν έπεισε με την εμφάνιση της. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ηττήθηκε με 2-0 από την Ρεάλ Μαδρίτης. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα όταν αποβλήθηκε ο Βιντάλ. Παρέμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου και πλέον θα κυνηγήσει την τρίτη θέση, που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Υπάρχει πίεση στην ομάδα και χρειάζονται θετικά αποτελέσματα. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Ναϊνγκολάν, Βεσίνο, Παντέλι και Κολάροφ.

Serie A – προαναγγελία: Στο Μπέργκαμο

Δυνατή αναμέτρηση στο Μπέργκαμο. Η Αταλάντα αντιμετωπίζει την Βερόνα. Οι Μπεργκαμίστι έρχονται από την «λευκή» ισοπαλία» κόντρα στην Σπέτσια. Ήταν καλύτεροι, όμως δεν μπορούσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους, ενώ είχαν και δοκάρι. Την Τετάρτη αποχώρησαν νικητές από το «Άνφιλντ» κόντρα στην Λίβερπουλ (2-0). Εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των γηπεδούχων και πήραν μια σπουδαία νίκη. Στο πρωτάθλημα δεν τα πάνε τόσο καλά και μετράνε μια νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Καλντάρα, Μίραντσουκ και Μαλινόφσκι, ενώ αμφίβολοι είναι οι Γκόσενς, Πάσαλιτς και Ντεπάολι.

Από την άλλη, η Βερόνα έρχεται από την ήττα με 0-2 κόντρα στην Σασσουόλο. Έκανε μία καλή εμφάνιση και το αποτέλεσμα της αφήνει μία πικρή γεύση. Είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει, ενώ είχε και τέσσερα δοκάρια.  Στο κύπελλο αποκλείστηκε από την Κάλιαρι με σκορ 2-1. Βρέθηκε πίσω στο σκόρ και κατάφερε να ισοφαρίσει, όμως ηττήθηκε στις καθυστερήσεις. Απόψε, δεν είναι διαθέσιμοι οι Δούεγκ, Γκίντερ, Μπενάσι, Λάζοβιτς, Κάλινιτς, Βιέιρα, Ρούεγκ και Μανιάνι.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Γιουβέντους αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπενεβέντο μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Δείτε ακόμη:

Σπάνια συνέντευξη Παπαλουκά: Πέρασα κατάθλιψη όταν σταμάτησα το μπάσκετ
Ισόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν Βαγιαδολίδ και Λεβάντε
Καθάρισε στο τελευταίο δίλεπτο η Νιούκαστλ, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις