Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τα φώτα στο ‘Γκούντισον’
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τα φώτα στο ‘Γκούντισον’

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η Εβερτον υποδέχεται την Λιντς σε ματς πολλά υποσχόμενο - Με την Μπέρνλι εντός η Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο «Γκούντισον Παρκ». Η Έβερτον κοντράρεται με την Λιντς. Τα «ζαχαρωτά» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 3-2 κόντρα στην Φούλαμ. Μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν αμέσως το σκορ, έχοντας συνολικά μια πολύ καλή εικόνα. Αγχώθηκαν στο τέλος, ωστόσο πήραν το διπλό. Απόψε, θα επιδιώξει να πετύχει δεύτερη σερί νίκη. Μάλιστα, έχει την παράδοση με το μέρος της, αφού κόντρα στην Λιντς είναι αήττητοι εντός έδρας από το 1990. Δεν υπολογίζονται οι Ντιν, Κόουλμαν και Γκμπαμέν.

Από την άλλη τα “παγώνια” έρχονται από την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Άρσεναλ. Έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Θα μπορούσε να είχαν σκοράρει ουκ ολίγες φορές, όμως τους σταμάτησε το δοκάρι και ο Λένο. Απόψε, θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Γιορέντε, Ερνάντεθ, Σάκλετον, Μπεράρντι και Φόρσου.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τα άλλα ματς

Στο άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Μπέρνλι. Από τη νίκη στην Ελλάδα κόντρα στον Ολυμπιακό προέρχεται η Σίτι που δεν έχει περιθώρια γκέλας. Η Γουέστ Μπρομ αντιμετωπίζει την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενω νωρίς το μεσημέρι η Λίβερπουλ δοκιμαζόταν από την Μπάιτον.

Δείτε ακόμη:

Σπάνια συνέντευξη Παπαλουκά: Πέρασα κατάθλιψη όταν σταμάτησα το μπάσκετ
Ισόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν Βαγιαδολίδ και Λεβάντε
Καθάρισε στο τελευταίο δίλεπτο η Νιούκαστλ, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις