Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Παγίδες για Μπάγερν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Παγίδες για Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Δοκιμάζεται στην έδρα της δυσκολοκατάβλητης και από σερί δίχως ήττα Στουτγκάρδης - Την Κολωνία υποδέχεται η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Μπορούσια Παρκ». Η Γκλάντμπαχ κοντράρεται με την Σάλκε. Τα «πουλάρια» την περασμένη αγωνιστική έμειναν ισόπαλα στο 1-1 απέναντι στην Άουγκσμπουργκ. Είχαν τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πήραν το προβάδισμα. Φάνηκε να παίρνουν την νίκη, ωστόσο ισοφαρίστηκαν στο τέλος του αγώνα. Την Τετάρτη διέλυσαν την Σαχτάρ με 4-0. Έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα από τους Ουκρανούς. Απόψε, βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουν να επιστέψουν στις νίκες στο πρωτάθλημα. Δεν υπολογίζονται οι Μπενσεμπάινι και Χόφμαν.

Από την άλλη, η Σάλκε ηττήθηκε 0-2 από την Βόλφσμπουργκ. Ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ.  Στο δεύτερο ανέβασε την απόδοση της και έκανε αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει. Χρειάζεται βελτίωση σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού της. Απόψε, θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη της νίκη στην σεζόν. Δεν υπολογίζονται οι Πασιένσα, Φέρμαν, Ματόντο, Ιμπίσεβιτς, Μπένταλεμπ, Αρίτ, Σανέ και Οτσίπκα.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Στη Στουτγκάρδη

Δυνατό παιχνίδι και στην «Μερσέντες-Μπενζ Αρένα». Η Στουτγκάρδη αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου. Οι «Σουηβοί» έρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία στο 3-3 απέναντι στην Χόφενχαϊμ. Βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, όμως ήταν εξαιρετική επιθετικά και πήραν το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοι τους έκαναν την ανατροπή, ωστόσο κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Έχουν ένα πολύ καλό σερί και θα επιδιώξουν  να τι διευρύνουν. Δεν υπολογίζονται οι Γκονσάλες, Αβούντζα, Τόμι, Μαυροπάνος, Αλ Γκαντιουί, και Σισέ.

Από την άλλη, η Μπάγερν έρχεται από την ισοπαλία στο 1-1 κόντρα στην Βέρντερ. Ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα, όμως δεν μπορούσε να βρει λύσεις. Την Τετάρτη επικράτησε 3-1 της Σάλτσμπουργκ. Δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, ωστόσο κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο δεύτερο ήταν καλύτερη και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Φλίκ είναι αήττητη σε 11 αγώνες. Απόψε, δεν είναι διαθέσιμοι οι  Κίμιχ και Ντέιβις.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει την Κολωνία. Η Λειψία κοντράρεται με την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Άουγκσμπουργκ αντιμετωπίζει την Φράιμπουργκ.

Δείτε ακόμη:

Σπάνια συνέντευξη Παπαλουκά: Πέρασα κατάθλιψη όταν σταμάτησα το μπάσκετ
Ισόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν Βαγιαδολίδ και Λεβάντε
Καθάρισε στο τελευταίο δίλεπτο η Νιούκαστλ, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις