Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ανετες Μπάγερν, Γκλάντμπαχ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ανετες Μπάγερν, Γκλάντμπαχ

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Μεγάλες νίκες 3-1 στη Στουργκάρδη και 4-1 με Σαλκε αντίστοιχα - Ηττα σοκ 1-2 από την Κολωνία η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Τρομερή αναμέτρηση στο «Μπορούσια Παρκ». Η Γκλάντμπαχ διέλυσε με 4-1 την Σάλκε. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να πιέζουν τους «βασιλικούς μπλε». Έκαναν φάσεις και κατάφεραν να πάρουν γρήγορο το προβάδισμα. Στο 15’ ο Νόιχαους έκανε το 1-0. Η Σάλκε είχε απάντηση και κατάφερε να ισοφαρίσει πέντε λεπτά αργότερα, με τον Ράμαν να σημειώνει το 1-1. Τα «πουλάρια» συνέχισαν να παίζουν επιθετικά και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία των φιλοξενούμενων.

Στο 36’ πέρασαν μπροστά στο σκορ, με τον Βεντ να κάνει το 2-1. Μάλιστα, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι’ άλλο γκολ πριν την ανάπαυλα. Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μπήκαν δυνατά και αύξησαν την διαφορά τους. Στο 52’ ο Τουράμ  έγραψε το 3-1. Η Σάλκε είχε ευκαιρίες να μειώσει, όμως δεν τις αξιοποίησε. Η Γκλάντμπαχ διεύρυνε κι’ άλλο την διαφορά. Στο 80’ ο Βόλφ έκανε το 4-1. Έτσι, η Γκλάντμπαχ πήρε μια σημαντική νίκη.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Διπλό η Μπάγερν, χαστούκι η Ντόρτμουντ

Πλούσιο θέαμα και στην «Μερσέντες-Μπένζ Αρένα». Η Στουτγκάρδη ηττήθηκε 1-3 από την Μπάγερν Μονάχου. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο. Έκαναν φάσεις εκατέρωθεν, όμως οι Σουηβοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Στο 20’ ο Κουλιμπαλί έκανε το 1-0. Η Μπάγερν είχε απάντηση και στο 38’ ισοφάρισε με γκολ του Κόμαν. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν περάσει ξανά μπροστά στο σκορ ένα λεπτό αργότερα, όμως του Φόρστερ ακυρώθηκε για φάουλ. Οι Βαυαροί κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στις καθυστερήσεις. Στο 45+1’ ο Λεβαντόφσκι έκανε το 1-2. Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες συνέχισαν να παλεύουν και έπαιξαν επιθετικά. Έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, όμως δεν μπορούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ. Η Μπάγερν κατάφερε να διευρύνει την διαφορά της στο τέλος του αγώνα. Στο 87’ ο Κόστα έκανε το τελικό 1-3. Έτσι, οι Βαυαροί συνέχισαν το αήττητο σερί.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας και τη μεγάλη έκπληξη, η Ντόρτμουντ ηττήθηκε 1-2 από την Κολωνία παρότι μείωσε τοσκορ και φάνηκε να πλησιάζει στο αν σώσει έστω τον βαθμό (Αζάρ 75’ – Σκιρί 9’,60’).  Η Λειψία επικράτησε 2-1 της Αρμίνια Μπίλεφελντ (Ανχελίνο 29’, Ενκουκού 47’ – Κλος 75’). Η Ουνιόν Βερολίνου έμεινε ισόπαλη στο 3-3 απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Άντριχ 2’, Κρούσε 6’ (πεν),82’ – Σίλβα 27’,37’, Ντοστ 79’). Ενώ, η Άουγκσμπουργκ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Φράιμπουργκ (Βάργκας 80’ – Γκριφο 64’).

Δείτε ακόμη:

Σπάνια συνέντευξη Παπαλουκά: Πέρασα κατάθλιψη όταν σταμάτησα το μπάσκετ
Ισόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν Βαγιαδολίδ και Λεβάντε
Καθάρισε στο τελευταίο δίλεπτο η Νιούκαστλ, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις