Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ματσάρα στο Μεστάγια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ματσάρα στο Μεστάγια

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Η Ατλέτικο μετά το θρίαμβο με την Μπάρτσα δοκιμάζεται από την Βαλένθια - Δύσκολο έργο με την Αλαβές η προβληματική Ρεάλ Μαδρίτης

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Μεγάλο ματς στο «Μεστάγια». Η Βαλένθια κοντράρεται με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «νυχτερίδες» έρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία στο 2-2 κόντρα στην Αλαβές. Έκαναν ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά. Στο δεύτερο ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Έχουν αρχίσει να βρίσκουν ρυθμό και απόψε ευελπιστούν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις. Δεν υπολογίζονται οι Σίλεσεν, Τσέρισεφ, Γκάγια και Νταικαμπί.

Από την άλλη, η Ατλέτικο πήρε μία μεγάλη νίκη με 1-0 κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ωστόσο ήλεγξε τον ρυθμό του αγώνα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν τα πήγε εξίσου καλά, αφού έμεινε ισόπαλη στο 0-0 απέναντι στην Λοκομοτίβ Μόσχας. Απόψε, θα επιδιώξει τη νίκη, που θα την ανεβάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δεν υπολογίζονται οι Σουάρεζ, Κόστα, Ερέρα και Τορέιρα.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Με Αλαβές η Ρεάλ

Θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες στην Λα Λίγκα η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αντιμετωπίζει την Αλαβές. Η «βασίλισσα» έρχεται από την ισοπαλία στο 1-1 απέναντι στην Βιγιαρεάλ. Δεν έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, ωστόσο κατάφερε να αντέξει στην πίεση και πήρε τον βαθμό παρά την συνολική της εικόνα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και επικράτησε 2-0 της Ίντερ στο Μιλάνο. Κατάφερε να πάρει προβάδισμα αμέσως και διπλασίασε τα τέρματα της στο δεύτερο μέρος. Απόψε, έχει αρκετές απουσίες, αφού λείπουν οι Ράμος, Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Γιόβιτς, Οντριοθόλα και Καρβαχάλ.

Από την άλλη, η Αλαβές έμεινε ισόπαλη στο 2-2 απέναντι στην Βαλένθια. Μπήκε δυνατά και κυριάρχησε. Στο δεύτερο μέρος έπεσε η απόδοση της και ισοφαρίστηκε, ενώ θα μπορούσε να είχε ηττηθεί. Χρειάζεται βελτίωση η εικόνα της. Δεν υπολογίζονται οι Πονς, Γκαρθία και Μπούργκι.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Ουέσκα υποδέχεται την Σεβίλλη. Ενώ, η Έλτσε κοντράρεται με την Κάντιθ.

Δείτε ακόμη:

Σπάνια συνέντευξη Παπαλουκά: Πέρασα κατάθλιψη όταν σταμάτησα το μπάσκετ
Ισόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν Βαγιαδολίδ και Λεβάντε
Καθάρισε στο τελευταίο δίλεπτο η Νιούκαστλ, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις