Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Κοκλώνης – Ραχήλ Μακρή: Η ανταλλαγή εξωδίκων και η… απάντηση
LIFESTYLE

Νίκος Κοκλώνης – Ραχήλ Μακρή: Η ανταλλαγή εξωδίκων και η… απάντηση

Νίκος Κοκλώνης - Ραχήλ Μακρή: Οι δύο πλευρές προέβησαν στην ανταλλαγή εξωδίκων

Νίκος Κοκλώνης – Ραχήλ Μακρή: Στα… μαχαίρια φέρεται να είναι η Ραχήλ Μακρή με τον Νίκο Κοκλώνη, με τις δύο πλευρές να ανταλλάζουν εξώδικα.  Σύμφωνα με τα όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στον αέρα του Happy Day, η πρώην βουλευτής υποστηρίζει ότι δεν της έχουν κατατεθεί τα χρήματα που αναγράφονταν στη σύμβασή της για τη συμμετοχή της στο J2US, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης απαντά πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι έχει λάβει όλα τα χρήματα.

«Η Ραχήλ Μακρή ζητά τα χρήματα μέχρι τη λήξη της σύμβασης. Η σύμβασή της λύθηκε στις 23/11 μετά από απαίτηση της παραγωγής. Ζητάει τα χρήματα από το πρώτο επεισόδιο μέχρι και τη λήξη της σύμβασης. Έρχεται όμως η απάντηση του Νίκου Κοκλώνη που λέει ότι για λόγους προγραμματισμού, η σύμβαση μπορεί να λυθεί ανά πάσα στιγμή. Ο Νίκος Κοκλώνης υποστηρίζει ότι τα χρήματα έχουν καταβληθεί προτού καν γίνει το εξώδικο. Έχουν καταβληθεί χρήματα όχι για το ένα επεισόδιο, αλλά και για τα πέντε», ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στον αέρα της εκπομπής.

«Είναι πληρωμένη για όλα τα επεισόδια»

Στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε” βγήκε με τηλεφωνική σύνδεση ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος έδωσε τη δική του απάντηση στο εξώδικο που έλαβε από τη Ραχήλ Μακρή. «Έστειλε ένα εξώδικο στο οποίο λέει ότι εμείς της μειώσαμε την προσωπικότητα επειδή δεν την επαναφέραμε στο show. Δεν γινόταν όμως να το κάνουμε αυτό για τους λόγους που ξέρετε. Η εταιρεία έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι θέλει. Εγώ ήθελα η Ραχήλ να είναι πάλι μαζί μας, αλλά οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν. Η κυρία Μακρή είναι πληρωμένη για όλα τα επεισόδια ακόμα και γι’ αυτά που δεν συμμετείχε. Έχει πληρωθεί και μας έστειλε εξώδικο, στο οποίο απαντήσαμε φυσικά.

Εγώ θεωρώ ότι ήθελε να επιστρέψει, έτσι όπως είναι οι συνθήκες δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν γίνεται. Και χθες που μιλήσαμε της είπα ότι ψάχνω τον τρόπο και θα δω τι μπορώ να κάνω. Παρ’ όλα αυτά έστειλε το εξώδικο. Όταν την πήρα χθες δεν γνώριζα για το εξώδικο. Αν γνώριζα για το εξώδικο δεν υπήρχε περίπτωση να την πάρω τηλέφωνο. Θα το είχα αφήσει στους νομικούς συμβούλους της εταιρείας να το αναλάβουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις