Αθήνα

°C

Τετάρτη

14

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Μαλέσκου – Μίμη Ντενίση: Το παράπονο και η απάντηση
LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου – Μίμη Ντενίση: Το παράπονο και η απάντηση

Ιωάννα Μαλέσκου - Μίμη Ντενίση:

Ιωάννα Μαλέσκου – Μίμη Ντενίση: Στην εκπομπή Love it μίλησε μέσω Skype η Μιμή Ντενίση. Η οποία πριν ξεκινήσει την κουβέντα της με την Ιωάννα Μαλέσκου, θέλησε να κάνει ένα παράπονο. Συγκεκριμένα, η Μιμή Ντενίση τόνισε πως θα έπρεπε να δίνεται περισσότερος χρόνος στην τηλεόραση και για άλλα θέματα και όχι για προγράμματα που ήδη προβάλλονται σε αυτήν.

“Θα ξεκινήσω με ένα παράπονο, παρόλο που δεν θέλω να παραπονιέμαι. Η τηλεόραση που είναι το πιο ισχυρό μέσο έχει πάρα πολύ μεγάλη εσωστρέφεια. Δηλαδή, αν έχετε μια εκπομπή δύο ωρών ασχολείστε πάλι με την τηλεόραση. Αλλά στην τηλεόραση τα βλέπουμε και τις εκπομπές, και τα ριάλιτι όποιος τα βλέπει… Δεν μιλάω για εσάς γιατί εσείς είστε στο κανάλι και θα κάνετε αυτό που λέει το κανάλι. Ασχολείστε πάρα πολύ λίγο με το θέατρο, το σινεμά, τη μουσική, με τα βιβλία καθόλου. Όλο είναι η τηλεόραση για την τηλεόραση. Λυπάμαι όταν βλέπω ένα τόσο ισχυρό μέσο με ανθρώπους, γιατί κι εσείς είστε μορφωμένη, που έχουν την ικανότητα, να ασχολείται πάρα πολύ με την ίδια την τηλεόραση. Γιατί βρε παιδιά; Ο βαθμός είναι 80% τηλεόραση και ας βγάλουμε για δέκα λεπτά κι έναν πρωταγωνιστή του θεάτρου”, εξήγησε.

Η Ιωάννα Μαλέσκου άκουσε με προσοχή την ηθοποιό και απάντησε: “Αυτό νομίζω είναι ένα γενικό παράπονο, μια γενική εικόνα που είθισται να επικρατεί έτσι προφανώς για άλλους λόγους, όχι γιατί είναι υποδεέστερο το θέατρο ή η υποκριτική ασφαλώς. Τα γεγονός ότι φιλοξενούμε ανθρώπους όπως εσείς για εμάς και για τον κόσμο αντιλαμβάνεστε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό εχέγγυο και ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση το ότι εκτιμάμε και χαιρόμαστε γιατί προσπαθούμε να τα συνδυάσουμε όλα στο βαθμό που μπορούμε και στο χρονικό πλαίσιο”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις