Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother spoiler αποχώρηση (27/11): Ποιος φεύγει από το σπίτι
LIFESTYLE

Big Brother spoiler αποχώρηση (27/11): Ποιος φεύγει από το σπίτι

Big Brother spoiler αποχώρηση (27/11): Το live του «Big brother» έρχεται απόψε, στις 21.00

Big Brother spoiler αποχώρηση (27/11): Το live του «Big brother» έρχεται απόψε, στις 21.00, στο ΣΚΑΪ και η αγωνία των τηλεθεατών ολοένα και μεγαλώνει! Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Ραμόνα Μοροσάνου και Δημήτρης Πυργίδης έχουν τεθεί στη ψηφοφορία του κοινού και ένας από τους παραπάνω θα αποχωρήσει.

Μετά τη χρήση του βέτο από τη Σοφία Δανέζη, η οποία έσωσε τον Χρήστο Βαρουξή, οι υποψήφιοι είναι τρεις και στο σπίτι πλέον θα μείνουν οκτώ βαδίζοντας στον τελικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε» και του Γιάννη Πουλόπουλου, Ραμόνα και Δημήτρης είναι εξαιρετικά κοντά στις ψήφους με την πρώτη να συγκεντρώνει -μέχρι εκείνη την ώρα- τις λιγότερες.

Άσχημος καυγάς ανάμεσα σε Θέμη και Σοφία – “Ό,τι κάνει το κάνει για τα story”

Από την άλλη, επεισοδιακός τσακωμός σημειώθηκε την Πέμπτη ανάμεσα στο Θέμη και τη Σοφία στο σπίτι του Big Brother με αφορμή ένα σχόλιο της τελευταίας πως θα της λείψει το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

“Εντάξει το έγραψες το στοράκι σου (story); Λολ. Δηλαδή πρέπει να πούμε και γι’ αυτή που ό,τι έχει κάνει εδώ μέσα το κάνει για τα story; Καλά εννοείται πως τα κάνει για τα story. Εκείνη αποφάσισε για ένα άτομο που δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα, να πετάξει αυτή την ατάκα. Για ποιο λόγο; Μήπως το έκανε για να προσπαθήσει να χαλάσει την εικόνα του Ζακ; Ή τον θεωρεί δυνατό παίκτη; Δεν θα την αφήσω να βγει σωστή ποτέ γιατί είναι ψεύτρα. Προσπαθεί να στοχοποιήσει άτομα που είναι μια χαρά”, σχολίασε ο Θέμης από το δωμάτιο επικοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια του τσακωμού τους ο Θέμης την κατηγόρησε για διπροσωπία λόγω του ότι η παίκτρια λέει συνέχεια στον Big Brother πως θέλει να φύγει ενώ στη συνέχεια υποστηρίζει μπροστά σε όλους πως θα πάρει μαζί τη μαξιλαροθήκη της για να θυμάται την εμπειρία της στο σπίτι.

“Πόσες φορές έχεις πει πως θες να φύγεις και δεν φεύγεις; Αφού το έχεις πει και δυο και τρεις φορές και τελικά δεν φεύγεις, τότε γιατί συνεχίζεις;”, είπε ο Θέμης στη Σοφία σε υψηλούς τόνους.  Κατά τη διάρκεια του τσακωμού τους, ο Θέμης της είπε πως κάνουν πλάκα μεταξύ τους, γιατί γνωρίζονται πλέον. Τότε η Σοφία του απάντησε κατηγορηματικά πως δε γνωρίζονται και ο εκείνος της είπε νευριασμένος “τότε μη μας μιλάς. Φυγέ”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις