Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

01

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Salt Bae – Μαραντόνα: Πώς θέλησε να τον τιμήσει
ΚΟΣΜΟΣ

Salt Bae – Μαραντόνα: Πώς θέλησε να τον τιμήσει

Salt Bae - Μαραντόνα: Ο διάσημος σεφ, μοιράστηκε ένα βίντεο του τραπεζιού, στο οποίο υπάρχει μια κορνίζα με την φωτογραφία του Ντιέγκο Μαραντόνα

Salt Bae – Μαραντόνα: Ρεζερβέ για πάντα, θα μείνει το αγαπημένο τραπέζι του Ντιέγκο Μαραντόνα στο εστιατόριο του Salt Bae στο Ντουμπάι. Με αυτό τον τρόπο, ο Τούρκος σεφ θέλησε να τιμήσει τον θρύλο του ποδοσφαίρου.

Ο διάσημος σεφ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Νουσρέτ Γκοκτσέ, μοιράστηκε ένα βίντεο του τραπεζιού, στο οποίο υπάρχει μια κορνίζα με την φωτογραφία του Ντιέγκο Μαραντόνα και μια πινακίδα με την ένδειξη «reserved».

Παράλληλα, μοιράστηκε ένα βίντεο από επίσκεψη του Ντιέγκο Μαραντόνα στο εστιατόριο, όπου ο θρύλος του ποδοσφαίρου ρίχνει αλάτι πάνω από το φαγητό του με τον ίδιο εμβληματικό τρόπο, που έκανε διάσημο τον Salt Bae.

Ο Μαραντόνα πέθανε από καρδιακή ανακοπή σε ηλικία 60 ετών την Τετάρτη, με την είδηση να κάνει τον γύρο του κόσμου, σοκάροντας τους θαυμαστές του. Στην λεζάντα του βίντεο, ο Salt Bae έγραψε: «Αυτό ήταν το αγαπημένο σου τραπέζι Μαραντόνα. Το τραπέζι θα είναι για πάντα ρεζερβέ για σένα. RIP Θρύλε». Μοιράστηκε επίσης δύο φωτογραφίες του με τον Μαραντόνα, με την λεζάντα απλά να αναφέρει: «Αναπαύσου εν ειρήνη θρύλε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις