Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέο Ψυχικό ληστεία: Κινηματογραφική κλοπή από θυρίδες
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο Ψυχικό ληστεία: Κινηματογραφική κλοπή από θυρίδες

Κινηματογραφική κλοπή σε θυρίδα τράπεζας στο Νέο Ψυχικό. Μπήκαν, βγήκαν χωρίς να τους πάρει κανένας χαμπάρι! Χρήματα και κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων ευρώ έκαναν φτερά

Νέο Ψυχικό ληστεία: Κινηματογραφική κλοπή που παραπέμπει σε… Casa De Papel έλαβε χώρα σε θυρίδας τράπεζας στο Νέο Ψυχικό. Μπήκαν, βγήκαν χωρίς να τους πάρει κανένας χαμπάρι! Χρήματα και κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων ευρώ έκαναν φτερά. Οι επαγγελματίες ληστές κατέστρωσαν ένα ολόκληρο ιδιοφυές σχέδιο με στόχο το νομισματοκοπείο της Ισπανίας, έτσι και κάποιοι φαίνεται πως στόχευσαν τις θυρίδες τράπεζας στο Νέο Ψυχικό! Πρόκειται για μια υπόθεση πολύ περίεργη, το νήμα της οποίας ξεκινά από τις 13 Νοεμβρίου. Τότε έγινε η πρώτη καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για την κλοπή από θυρίδες.

Οι θυρίδες που βρίσκονται εκεί είναι πάνω από 1.000, και προκαλεί εντύπωση αρχικά αυτές που ξαφρίστηκαν είναι μόλις 4, οι οποίες ανήκουν σε συζύγους επιχειρηματιών. Οι γυναίκες αφού διαπίστωσαν πως το περιεχόμενο λείπει έκαναν την καταγγελία, με τη συνολική αξία χρημάτων και κοσμημάτων να υπολογίζεται σε εκατομμύρια.

Αυτό που αποτελεί γρίφο είναι πώς οι δράστες ή ο δράστης κατάφεραν να μπουν και να αρπάξουν το περιεχόμενο χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί. Η ΕΛΑΣ τώρα έχει δώσει ιδιαίτερη βάση στα όσα κατέγραψαν οι κάμερες, προκειμένου να βρουν την άκρη.

Αξίζει να επισημανθεί ότι το συγκεκριμένο υποκατάστημα που βρίσκεται στο κομμάτι της Φιλοθέης, διαθέτει περίπου 1.500 θυρίδες οι οποίες εξετάστηκαν και δεν φέρουν καμία απολύτως παραβίαση. Η τράπεζα ενημέρωσε αμέσως όλους τους πελάτες που διατηρούν θυρίδες στο συγκεκριμένο υποκατάστημα όταν έλαβε γνώση των αρχικών καταγγελιών. Μάλιστα, παρουσία αστυνομικών την ίδια ημέρα ελέγχθησαν μια προς μία οι υπόλοιπες θυρίδες οι οποίες όπως διαπιστώθηκε δεν έχουν παραβιαστεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις