Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Αυλαία στο Λονδίνο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Αυλαία στο Λονδίνο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται τη Νιούκαστλ στο παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

27.11.2020 | 19:33

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Με μία αναμέτρηση ανοίγει η αυλαία της 10η αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Νιούκαστλ. Οι «αετοί» έρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπέρνλι. Δέχτηκαν νωρίς γκολ και δεν μπορούσαν να απαντήσουν, πέρα από ένα δοκάρι του Μπατσουαγί. Η εικόνα της έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και η απόδοση της πρέπει να βελτιωθεί αρκετά. Αμυντικά αντιμετωπίζουν αρκετά θέματα και πρέπει να βρουν λύσεις για να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, καθώς έχουν ήδη δεχτεί 13 γκολ έναντι 12 που έχουν σκοράρει. Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για την ομάδα του Ρόι Χόντσον, αφού δεν θα έχει στην διάθεση του τους Ζαχά, Μιλιβόγιεβιτς, Χένεσεϊ, Τόμκινς, Γουίκαμ και  Φέργκιουσον.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Από την άλλη, η Νιούκαστλ έρχεται από την ήττα με 0-2 κόντρα στην Τσέλσι. Δεν μπόρεσε να κοντράρει τους «μπλε». Δυσκολεύτηκε αρκετά να δημιουργήσει ευκαιρίες, ενώ δεν μπόρεσε να περιορίσει την επιθετική γραμμή της Τσέλσι. Έχει τρεις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Πρέπει να βελτιώσει την απόδοση της και να βρει τρόπους να γίνει απειλητική για τους αντιπάλους της, καθώς είναι η ομάδα με τις λιγότερες τελικές στην Πρέμιερ Λιγκ (71). Για το σημερινό παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμοι οι Ντουμπράβκα, Ντάμετ, Κάρολ και Φρέιζερ, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τους Γκέιλ και Λασκέλς.

Δείτε ακόμη:

Ο Νίκος Καραγεωργίου αποκλειστικά στο AlphaFreePress για τον Ντιέγκο Μαραντόνα
Παγκόσμιος θρήνος – Οι αντιδράσεις για τον χαμό του Πίμπε ντ Όρο
Μαραντόνα: «Τι θα έλεγα στον εαυτό μου πριν τον θάνατο;”
Exit mobile version