Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – ΕΣΑΚΕ: Βγαίνουν ξίφη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – ΕΣΑΚΕ: Βγαίνουν ξίφη

Μπάσκετ - ΕΣΑΚΕ: Αντιδράσεις για τα ανταλλάγματα της ΕΡΤ πτος τον Ολυμπιακό για το Κοινωνικο-Αθλητικί πρόγραμμα φιλικών, όπως δημοσιεύτηκε στη "Διαύγεια"

ΜπάσκετΕΣΑΚΕ: Έκτακτο ΔΣ μέσω ιντερνετ-μιτινγκ ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, λόγω ενοχλήσεων των ομάδων της λίγκας για συμφωνία ανάμεσα σε ΚΑΕ Ολυμπιακό και ΕΡΤ. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστή την δημιουργία ενός Κοινωνικού-Αθλητικού προγράμματος με την διεξαγωγή φιλικών αγώνων κάθε Δευτέρα. Σκοπός, να συνεισφέρουν στην προσπάθεια καταπολέμησης του κορωνοϊού. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας Ολυμπιακού-ΕΡΤ έγιναν γνωστές και προκάλεσαν αντιδράσεις όως. Πιο συγκεκριμένα στη “Διαύγεια” δημοσιεύτηκε η συμφωνία που προβλέπει, το κρατικό κανάλι για κάθε παιχνίδι του εν λόγω προγράμματος να καταβάλει 40 χιλιάδες ευρώ στην «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ!

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ κράτησαν αρνητική στάση για την εν λόγω λεπτομέρεια της συμφωνίας. Μάλιστα, αναφέρουν πως δεν γνώριζαν τις κινήσεις των Πειραιωτών. Πάντως, η στάση που κρατούν οι περισσότεροι, είναι η εξής: «Θα παίξουμε μόνο αν είμαστε βέβαιοι ότι θα δοθούν όλα τα χρήματα στο ΕΣΥ. Εμείς δεν είχαμε ιδέα όταν μας προσκαλούσε ο Ολυμπιακός να παίξουμε ότι τα φιλικά παιχνίδια θα είχαν τηλεοπτική κάλυψη και θα υπήρχαν και συμβόλαια με χρηματικά ανταλλάγματα».

Μπάσκετ – ΕΣΑΚΕ: Εξελίξεις

Το σίγουρο είναι, πως θα υπάρξουν νέες εξελίξεις και αποφάσεις στο έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Όμως, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποιο ζήτημα σχετικά με την μη διεξαγωγή του πρώτου φιλικού αγώνα. Αυτός θα διεξαχθεί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Κολοσσό Ρόδου, την προσεχή Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.

Δείτε ακόμη:

Ο Νίκος Καραγεωργίου αποκλειστικά στο AlphaFreePress για τον Ντιέγκο Μαραντόνα
Παγκόσμιος θρήνος – Οι αντιδράσεις για τον χαμό του Πίμπε ντ Όρο
Μαραντόνα: «Τι θα έλεγα στον εαυτό μου πριν τον θάνατο;”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις