Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Εξάποντο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Εξάποντο!

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Η Βαγιαδολίδ υποδέχεται τη Λεβάντε σε μάχη μεταξύ ομάδων που μάχονται στο μεταίχμιο της διακεκαυμένης ζώνης

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Χοσέ Θορίγια». Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ διασταυρώνει τα ξίφη της με την Λεβάντε. Οι «πουθελάνος» έρχονται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στην Γρανάδα. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και επιθετικά έκαναν μία πολύ καλή εμφάνιση. Όμως, για ακόμα ένα παιχνίδι δέχτηκαν γκολ. Πρέπει να βελτιωθούν αμυντικά, αφού και στις 10 αναμετρήσεις της σεζόν δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Έχουν αρχίσει και βρίσκουν αγωνιστικό ρυθμό και απόψε θα επιδιώξουν να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα και να απομακρυνθούν από την ζώνη του υποβιβασμού. Η μοναδική απουσία για το παιχνίδι είναι αυτή του Κίκο Ολίβας.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Από την άλλη, η Λεβάντε έρχεται από την ισοπαλία στο 1-1 απέναντι στην Έλτσε (τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα με το ίδιο σκορ). Βρέθηκε νωρίς μπροστά στο σκορ, ωστόσο έριξε κατακόρυφα την απόδοση της και ισοφαρίστηκε. Δέχεται αρκετά γκολ και έχει κάνει μόλις μία νίκη στην σεζόν. Χρειάζεται βελτίωση σε αρκετούς τομείς στο παιχνίδι της.  Στο «Θορίγια» έχει αρνητική παράδοση, αφού σε επίπεδο Λα Λίγκα δεν έχει πάρει ποτέ διπλό. Απόψε, θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη για να βγει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Για το σημερινό παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμοι οι  Μπάρντι, Φερνάντεθ και Ντουκουρέ.

Δείτε ακόμη:

Ο Νίκος Καραγεωργίου αποκλειστικά στο AlphaFreePress για τον Ντιέγκο Μαραντόνα
Παγκόσμιος θρήνος – Οι αντιδράσεις για τον χαμό του Πίμπε ντ Όρο
Μαραντόνα: «Τι θα έλεγα στον εαυτό μου πριν τον θάνατο;”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις