Black Friday 2020: Οι καταναλωτές σαρώνουν το διαδίκτυο

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Black Friday 2020: Οι καταναλωτές σαρώνουν το διαδίκτυο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Black Friday 2020: Οι γυναίκες αναδεικνύονται σε πρωταθλήτριες της κατανάλωσης. Οι βαφές μαλλιών παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση…

26.11.2020 | 21:20

Black Friday 2020: Η αντίστροφη μέτρηση για την black Friday έχει ξεκινήσει με τους αγοραστές να περιμένουν ακόμα καλύτερες τιμές από αυτές που ήδη προσφέρουν από την αρχή της εβδομάδας οι καταστηματάρχες. Συνωστισμός σε ουρές δεν υπάρχει αλλά τα πληκτρολόγια έχουν πάρει φωτιά. Πιο ανυπόμονα τα παιδιά, πολιορκούν γονείς και νονούς για δώρα.  Ο νονός του Γιώργου θα εκμεταλλευτεί όπως θα πει την Black Friday. Όμως ήδη ένα λαπτοπ που έβαλε στο μάτι δεν είναι πια διαθέσιμο. Οι καταστηματάρχες υπόσχονται στην Black Friday εκπτώσεις που φτάνουν.

Ηλεκτρονικά παιχνίδια: – 75%

Laptop: – 45%

Ανδρικά Ρούχα: – 45%

Υπολογιστές: – 40%

Τηλεοράσεις: – 30%

Γυναικείες τσάντες: – 30%

Είναι θέμα αναγκών και όχι προσφορών θα πουν από την άλλη κάποιοι καταναλωτές που εμφανίζονται διστακτικοί. Στην αντίπερα όχθη είναι δύο φοιτητές που η κάμερα του live news εντόπισε να έχουν κάνει ήδη σαφάρι για τις αγορές τους.

Ρούχα αλλά και εξοπλισμός για τα μαθήματα είναι αυτά που κυνηγούν ο Ντίνος Αργυρόπουλος και η Ελένη Μπαρμπούνη.

Η φοιτήτρια θα πει πως ανάμεσα σε αυτά που θέλει είναι ρούχα..

Οι γυναίκες αναδεικνύονται σε πρωταθλήτριες της κατανάλωσης. Οι βαφές μαλλιών παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση…

Βαφές μαλλιών: + 120%

Ηλεκτρονικά προϊόντα: +60%

Γυναικεία Ρούχα: + 50%

Μετά την Black Friday έρχεται και η Cyber Monday με τους καταναλωτές να περιμένουν νέες προσφορές. Ο κ. Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, Υπεύθυνος Εταιρείας Ταχυμεταφορών, μίλησε στο LIVE NEWS για τις ιδιαιτερότητες της φετινής Black Friday ελέω πανδημίας. «Τη Δευτέρα θα χρειαστούμε τις ευχές όλων σας να τα καταφέρουμε. Θα είμαστε στην πόρτα κάθε πελάτη να τον εξυπηρετήσουμε», τόνισε.

Exit mobile version