Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαμαλάκης συνταγή μπακαλιάρου: Η παταγώδης αποτυχία του την 25ης Μαρτίου
LIFESTYLE

Μαμαλάκης συνταγή μπακαλιάρου: Η παταγώδης αποτυχία του την 25ης Μαρτίου

Μαμαλάκης συνταγή μπακαλιάρου: Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης

Μαμαλάκης συνταγή μπακαλιάρου: Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων την παταγώδη αποτυχία του σε μια παραδοσιακή ελληνική συνταγή. «Έχω γίνει ρεζίλι με συνταγή» εξήγησε. «Διάβασα από βιβλίο μίας συναδέλφου πώς ξαλμυρίζεις τον μπακαλιάρο, αλλά είχε ξεχάσει να γράψει ότι αλλάζεις το νερό κάθε πέντε ώρες. Περνάνε 24 ώρες χωρίς να έχω αλλάξει το νερό, έρχεται η 25η Μαρτίου, πάω να δοκιμάσω τον μπακαλιάρο και ήταν λύσσα. Εκείνη την ημέρα έγινα κυριολεκτικά ρεζίλι. Αυτό ήταν σοκ» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος εξήγησε ότι όταν παρουσίαζε την εκπομπή «Μπουκιά και συχώριο» είχε φτάσει να ζυγίζει 132 κιλά, αλλά με δίαιτα και σωστή διατροφή κατόρθωσε να μειώσει το βάρος του. Είναι κάθετα αντίθετος, εξήγησε, στις κάθε είδους αισθητικές επεμβάσεις για ένα άνδρα της ηλικίας του: «Συμβαδίζω με την ηλικία μου και νομίζω αυτό είναι το σωστό για έναν άνδρα» ανέφερε.

Τέλος αποκάλυψε ότι έχει μία καινούργια τηλεοπτική ιδέα στα σκαριά: «Με τον Διονύση Αλέρτα έχουμε κάνει πρόταση να κάνουμε μαζί μια εκπομπή στην τηλεόραση. Θα έχουμε ένα αγροτικό και θα πηγαίνουμε να μαγειρεύουμε όπου υπάρχει ανάγκη. Θα μπορεί να είναι ένα σχολείο, γηροκομείο, ΚΑΠΗ, ποδοσφαιρική ομαδα, ένα νεα στρατόπεδο.

Με τον Διονύση γνωριστήκαμε όταν ήρθε στο μαγαζί μου με ένα κουτί γλυκά» ανέφερε, ενώ σχολιάζοντας την ταξιδιωτική εκπομπή «My Greece» με οικοδέσποινα τη Δέσποινα Βανδή, είπε χαρακτηριστικά: «Η εκπομπή της κυρίας Βανδή έχει μετεξελιχθεί σε ένα οδοιπορικό με πολύ λίγη μαγειρική. Σε μια από τις τελευταίες που είδα, δεν είδα πουθενά τον Βαγγέλη Δρίσκα να μαγειρεύει. Να πάω σε ένα μέρος μακρινό για να δω τα μαγαζιά με τα σουβενίρ, είναι λίγο να το πω έτσι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις