Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο στα Διαβατά: Ακρωτηριάστηκε μοτοσικλετιστής
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στα Διαβατά: Ακρωτηριάστηκε μοτοσικλετιστής

Τροχαίο στα Διαβατά: Στο νοσοκομείο Παπανικολάου μεταφέρθηκε ένας άνδρας μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στα Διαβατά το απόγευμα της Τετάρτης.

Τροχαίο στα Διαβατά: Μηχανή στην οποία επέβαινε ένας άνδρας συγκρούστηκε με προπορευόμενο φορτηγό στα Διαβατά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου μεταφέρθηκε ένας άνδρας μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στα Διαβατά το απόγευμα της Τετάρτης.

Ειδικότερα, η μηχανή στην οποία επέβαινε ο άνδρας συγκρούστηκε με προπορευόμενο φορτηγό στην οδό Καραμανλή. Ο άνδρας υπέστη κάταγμα μηριαίου ενώ μάλιστα ακρωτηριάστηκε το ένα δάχτυλο του χεριού του. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο.

Ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων – Αναζητούνται οι δράστες

Σε εξέλιξη είναι έρευνες της αστυνομίας για τους δράστες ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε πρατήριο υγρών καυσίμων στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δύο άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και υπό την απειλή όπλου, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο αρπάζοντας χρήματα από την ταμειακή.

Στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο κι έκτοτε αναζητούνται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις