Μητσοτάκης – Ιατρείο Βουλής: Συλλυπήθηκε για τον θάνατο του 52χρονου γιατρού

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – Ιατρείο Βουλής: Συλλυπήθηκε για τον θάνατο του 52χρονου γιατρού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μητσοτάκης - Ιατρείο Βουλής: Το ιατρείο της Βουλής επισκέφθηκε ο Κ. Μητσοτάκης για να συλλυπηθεί τους εργαζομένους για τον θάνατο του 52χρονου γιατρού Γιάννη Μητρόπουλου.

25.11.2020 | 15:26

Μητσοτάκης – Ιατρείο Βουλής: Το ιατρείο της Βουλής επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να εκφράσει τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του 52χρονου ιατρού Γιάννη Μητρόπουλου. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στη Βουλή για να μιλήσει στην Ολομέλεια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, επισκέφθηκε το ιατρείο της Βουλής προκειμένου να συλλυπηθεί τους υγειονομικούς εργαζόμενους για την απώλεια του συναδέλφου τους, του 52χρονου γιατρού Γιάννη Μητρόπουλου που έχασε την μάχη από την covid-19. Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τους γιατρούς και το υγειονομικό προσωπικό της Βουλής των Ελλήνων για τη μεγάλη προσπάθεια την οποία καταβάλλουν, την τήρηση των μέτρων προστασίας και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στη λειτουργία της εθνικής αντιπροσωπείας.

Για την απώλειά του είχε εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια ο πρόεδρος της Βουλής, κ. Κώστας Τασούλας, προς την οικογένεια του γιατρού καρδιολόγου, στελέχους της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Βουλής. Όπως ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Τασούλας, “ο γιατρός Γιάννης Μητρόπουλος υπήρξε διακεκριμένος επιστήμων, καλός οικογενειάρχης και άξιος συνεργάτης στην Υγειονομική Υπηρεσία της Βουλής, έχοντας επί σειρά ετών προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε υπαλλήλους και βουλευτές. Η απώλειά του μας συγκλονίζει όλους -τόνισε ο κ. Τασούλας- καθώς ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον χρειάστηκε και ανθρώπινα και επιστημονικά”.

Ο 52χρονος επιστήμονας, που είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό ενώ ήταν σε εθελοντική καραντίνα από τις αρχές Νοεμβρίου (μέλη της οικογένειάς του είχαν ύποπτα συμπτώματα), νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Σωτηρία”, αλλά δεν τα κατάφερε.

Exit mobile version