Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και επιβεβαίωση: Ποιοι τη χρειάζονται συχνά σε μία σχέση
PLUS

Ζώδια και επιβεβαίωση: Ποιοι τη χρειάζονται συχνά σε μία σχέση

Ζώδια και επιβεβαίωση: Υπάρχουν ζώδια που χρειάζονται extra επιβεβαίωση από τον άνθρωπό τους

Ζώδια και επιβεβαίωση: Οι ανάγκες του καθενός στις προσωπικές σχέσεις διαφέρουν. Κάποιους τους ιντριγκάρει το μία κρύο, μία ζέστη, ενώ άλλοι θέλουν απλά να αφεθούν σε μία ζεστή αγκαλιά και να ξέρουν πως ο άνθρωπός τους είναι συνεπής απέναντί τους. Υπάρχουν κι εκείνοι που ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια και χρειάζονται extra επιβεβαίωση από το ζευγάρι τους, καθώς μπορεί να αισθάνονται λιγάκι ανασφαλείς και πιστεύουν πως κάτι δεν πάει καλά αν δεν παίρνουν τακτικά την επιβεβαίωση ότι αγαπιούνται. Ποια ζώδια είναι αυτά; Το marieclaire αποκαλύπτει:

Καρκίνος

Δεν είναι μυστικό ότι ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια. Ονειρεύεται να βρει την παντοτινή του αγάπη αλλά οι ανασφάλειές του μπορεί να το κάνουν δύσκολο να ανοιχτεί -από τη στιγμή που θα το κάνει όμως θέλει συνεχή επιβεβαίωση για τα συναισθήματα της συντρόφου του. Το να επιβεβαιώνεις ότι ο Καρκίνος σύντροφός σου νιώθει ασφαλής στη σχέση σας είναι μια συνεχής διαδικασία. Σε αντάλλαγμα, θα σου δώσει πίσω αγάπη, φροντίδα και αμέτρητο απολαυστικό φαγητό.

Ιχθύς

Είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο του νερού, όπως ο Καρκίνος, που η διάθεσή του παρουσιάζει συνεχείς διακυμάνσεις. Η ίδια ρευστότητα που κάνει τον Ιχθύ τόσο δημιουργικό μπορεί να τον κάνει να αιωρείται και είναι ανασφαλής στις σχέσεις του. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται να σφυρηλατήσει το δεσμό του με έναν ρομαντικό άνθρωπο που απολαμβάνει να ψιθυρίζει τρυφερά λόγια επιβεβαίωσης. Αν δεν του θυμίζεις τακτικά την σημασία που έχει για σένα, είναι εύκολο να αρχίσει να ψάχνεται έξω από τη σχέση.

Υδροχόος

Ως το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού, ο Υδροχόος μπορεί να το έχει συνήθεια να κρύβεται πίσω από την θετική του ενέργεια και τις εκρήξεις γοητείας. Μόλις όμως ερωτευτεί λατρεύει να μοιράζεται τα πιο βαθιά του συναισθήματα με τη σύντροφό του. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν αφήνει εύκολα τους άλλους να μπουν στη ζωή του -ακόμα κι αυτούς που θέλει να είναι πολύ κοντά. Για να κρατήσεις, λοιπόν, τη σχέση με έναν Υδροχόο σταθερή θα πρέπει να ξέρει μέσα από τις λέξεις και τις πράξεις σου ότι είναι αρκετός για σένα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις