Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νάνσυ Παραδεισανού Instagram: Το σοκαριστικό μήνυμα που την έστειλε στη Δίωξη
LIFESTYLE

Νάνσυ Παραδεισανού Instagram: Το σοκαριστικό μήνυμα που την έστειλε στη Δίωξη

Νάνσυ Παραδεισανού Instagram: Η Νάνσυ Παραδεισανού προχώρησε σε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το μήνυμα που δέχτηκε περί βιασμού

Νάνσυ Παραδεισανού Instagram: Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη Νάνσυ Παραδεισανού το πρωί της Τρίτης, την ώρα που παρουσίαζε κάποια ρούχα με στόρι στο Instagram. Αφού λοιπόν δοκίμασε ένα νυχτικό, έλαβε ένα μήνυμα που τη σόκαρε. “Με αυτό το νυχτικό είσαι για βιασμό” της έγραφε ένας άγνωστος και αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει.

“Έλαβα αυτό το μήνυμα και σκέφτομαι σοβαρά τι να κάνω: Δίωξη; Να τον εκθέσω; Δε γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι που τολμούν να σκέφτονται έτσι γιατί ενδεχομένως να τα κάνουν. Πού ζούμε; Σκέφτομαι τη μητέρα του, την αδερφή του, την κοπέλα του. Τι ντροπή”, έγραψε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Στο στόρι δέχτηκε και άλλες απαντήσεις από γυναίκες αυτή τη φορά. “Τάχα δεν σου αρέσει”, ” Είσαι δημόσιο πρόσωπο, πρέπει να τα περιμένεις”, της έγραφαν και η δημοσιογράφος τα ανέβασε κι αυτά σε στόρι.

Στη συνέχεια η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε πως αμέσως επικοινώνησε με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αλλά και τον δικηγόρο της, ζητώντας τη βοήθειά τους για το συγκεκριμένο μήνυμα. Μάλιστα, η ίδια παραδέχθηκε πως φοβήθηκε πολύ μετά το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις