Αθήνα

°C

Παρασκευή

30

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λυκουρέζος – Λάσκαρη: Μου λείπει η Ζωή, μου λείπει η αφοσίωσή της
LIFESTYLE

Λυκουρέζος – Λάσκαρη: Μου λείπει η Ζωή, μου λείπει η αφοσίωσή της

Λυκουρέζος - Λάσκαρη: «Μου λείπει η λαμπερή παρουσία της και η αφοσίωσή της», είπε για τη Ζωή Λάσκαρη.

Λυκουρέζος – Λάσκαρη: Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Μιλώντας στην εκπομπή «Love it» αναφέρθηκε στην αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη, τον χωρισμό του από τη Νατάσα Καλογρίδη, αλλά και για την εγγονή του, τη Ζένια Μπονάτσου, που φέτος συμμετέχει στο J2US. «Δικηγορώ με την ίδια ένταση και την ίδια αγάπη που είχα πάντα. Θα μου άρεσε εάν κάποιο παιδί μου ασκούσε τη δικηγορία. Η Μαρία Ελένη κάποια στιγμή θέλησε να μπει στο χώρο αυτό, αλλά το εγκατέλειψε γιατί δεν της άρεσε. Είναι μια εποχή απομόνωσης και θλίψης. Με τη Ζωή ζήσαμε 41 χρόνια, είναι μια μεγάλη περίοδος. Συνεπώς, η μοναξιά που έχω με πληγώνει τώρα. Μου λείπει η λαμπερή παρουσία της και η αφοσίωσή της», είπε για τη Ζωή Λάσκαρη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Μιλώντας για την εγγονή του, την Ζένια Μπονάτσου αλλά και τη Νατάσα Καλογρίδη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, είπε: «Βλέπω το J2US γιατί είναι ο φίλος μου ο Νίκος Κοκλώνης, αλλά και γιατί συμμετέχει και η εγγονή μου, η Ζένια. Η Ζένια αγαπάει αυτό που κάνει, κάθε φορά είναι και καλύτερη. Την αγαπώ πάρα πολύ κι έχουμε μια θαυμάσια σχέση. Με τη Νατάσα Καλογρίδη μέναμε στην ίδια πολυκατοικία μέχρι πρόσφατα, αλλά έχω καιρό να τη δω. Δεν είμαστε μαζί, έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό».

Τέλος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποκάλυψε πως δεν του άρεσε ποτέ η περίοδος των εορτών και πως με τη Ζωή Λάσκαρη πάντα περνούσαν ήρεμα τα Χριστούγεννα και ποτέ κοσμικά, ενώ εξομολογήθηκε πως το ωραιότερο δώρο που του είχε κάνει ποτέ η Ζωή Λάσκαρη ήταν η παρουσία της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις