Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (25/11): Ποιοι είναι κοντά στην έξοδο
LIFESTYLE

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (25/11): Ποιοι είναι κοντά στην έξοδο

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (25/11): Με εντολή του Μεγάλου Αδελφού, οι παίκτες έγιναν στρατιώτες και καλούνται να μπουν σε μια διαφορετική καθημερινότητα

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (25/11): Μια ιδιαίτερη εβδομάδα διανύουν οι παίκτες του Big Brother, καθώς το σπίτι έχει μεταμορφωθεί σε στρατόπεδο, κάτι που έχει προκαλέσει εντάσεις.

Με εντολή του Μεγάλου Αδελφού, οι παίκτες έγιναν στρατιώτες και καλούνται να μπουν σε μια διαφορετική καθημερινότητα. Από τη μία οι σκοπιές κατά τη διάρκεια της νύχτας, που έχει επηρεάσει τον ύπνο τους και από την άλλη η παραλλαγή που πρέπει να φορούν συνέχεια, δημιούργησε προβλήματα στο σπίτι και ειδικότερα με τον Θέμη, ο οποίος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.

Αποτέλεσμα είναι οι καυγάδες ανάμεσα στον Θέμη και τη Σοφία, αλλά και τον Δημήτρη Κεχαγιά. Βέβαια, οι «παραβάσεις» θα έχουν σοβαρό τίμημα στο τέλος, καθώς ο Μεγάλος Αδελφός θα τους αδειάσει την αποθήκη με τα τρόφιμα! Παράλληλα, οι παίκτες όπως κάθε εβδομάδα, θα κληθούν να ψηφίσουν δύο άτομα προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν, υποψήφιοι προς αποχώρηση μέχρι στιγμής είναι η Ραμόνα, ο Χρήστος, η Άννα Μαρία και για πρώτη φορά στη δύσκολη θέση βρίσκεται και ο Δημήτρης Πυργίδης.

Σημειώνεται ότι η Σοφία αναδείχθηκε αρχηγός αυτή την εβδομάδα και έχει ασυλία. Ωστόσο, μένει και η δοκιμασία για το βέτο, που αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω σε περίπτωση που την κερδίσει κάποιος από τους υποψήφιους. Απόψε, μετά τη Σοφία, στρατηγός γίνεται ο Δημήτρης Πυργίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις